|
Příspěvky uživatele - 246.15
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ochrana proti okusu - zajíci a plastové pletivo, 4.12.2020 Vyberte si svařované sítě pozinkované.
Já to mám a jsem velice spokojený.
|  | Bříza - ošetření po starém řezu větve, 22.11.2020 Samozrejme nejdrive urezat pahyl na vetevni krouzek. |  |
|  | Bříza - ošetření po starém řezu větve, 20.11.2020 Delam to tak, ze motorovou pilou odfrezuji vše spatne a na spodku udelam zlabek aby voda vytekala ven. Postupne se dutina skoro zavre. |  | Rada s opravou křovinořezu Oleo-Mac T740, 8.11.2020 "příměsí řépkového oleje" si můžete lít víte kam! Myslím, že tady nikdo nemá křovinořez na naftu. Současný stav je takový, že do nádrží lijeme benzín s 3,5?% biolihu (potažmo naftu se 4,5?% biosložky MEŘO – metylesteru řepkového oleje). Přestože... celý příspěvek > |  | Dřevěné desky místo pletiva?, 8.11.2020 Udělal bych to tak: protipohledový plotový dílec borovice 180 x 180 cm
|  |
|
|
|