Příspěvky uživatele - 10.206

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Dracéna - co má za nemoc?, 28.10.2010
Děkuji za reakci, díval jsem se ještě na internetu a hledal a našel jsem toto. Jedná se asi o roztoče Chrysomphalus aonidum, nevím jestli je to tak. Co s tím a jak s tím zatočit? Myslíte že je to houba? Děkuji
Dracéna - co má za nemoc?, 28.10.2010 Obsahuje fotku
Dobrý den, dracéna mi začala chřadnout, jsou na ní nějaké černé fleky s bílou tečkou uprostřed, nehýbe se to a ani nic po ní neleze. Nevíte co to může být? Tom
Plevel v trávníku, 27.8.2010
 Vloni jsem to postříkal lontrel-starane a ten popenec zežloutl a po dešti se znovu zazelenal a letos jsem použil banvel a ten nijak nezapůsobil.
Plevel v trávníku, 23.8.2010 Obsahuje fotku
Nevíte někdo co je to za plevele? Vloni se mi rozlezly po zahradě a stále se se jejich plocha zvětšuje a tráva ustupuje. Účinkuje na ně nějaký posřik kromě totálního herbicidu?
Sekačka Husqvarna?, 23.6.2008
Zajímalo by mě srovnání sekaček husqvarna, např.R 152 SVH se sekačkami od Hondy ve stejné cenové relaci..to je kolem 17 tis... slyšel jsem, že honda je kvalitnější..je to pravda?Děkuji za názory..
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika