|
Příspěvky uživatele - 238.167
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nádrž na vodu, 14.10.2020 Prosím o radu. Protože je nedostatek vody, mohu ponechat plné nádrže přes zimu? Neprasknou mi mrazem nebo nepraskne kohout?
|  | Základ pro bazén, 13.2.2019 Moc Vám děkuji za informaci. |  |
|  | Základ pro bazén, 13.2.2019 Srdešně Vám děkuji za informaci. |  | Základ pro bazén, 5.2.2019 Velice srdečně děkuji za informaci. |  | Základ pro bazén, 2.2.2019  Prosím, poraďte mi. Plastový bazén chci zapustit do země hloubky 50cm. Mám vybagrovaný základ, který chci obezdít t.zv. ztraceným bedněním síly 10cm. Budou celkem 3 tvárnice na sobě. Musím do nich natlouci armovací dráty, aby dokonale držely? Pro... celý příspěvek > |  | El. řetězová pila Emak, 21.9.2018 Prosím o radu, kde sehnat olejové čerpadlo na mazání řetězu?
Děkuji
|  | Elektrická řetézová pila, 2.8.2018 Prosím na jakém principu je mazání řetézu této pily? Někdo říká, že tam olej ukapává po smáčeném knotu a když to nemaže, že je ucpán ten otvor, kudy to kape na řetéz. Jinak pro orientaci značka této pily je EMAK. Prosím poraďte... celý příspěvek > |  | Řetězová elektrická pila EMAK, 8.5.2018 Prosím lze opravit nefunkční mazání řetězu a co může být příčinou jeho nefunkčnosti? |  | Opravy a údržba malotraktoru TZ 4K 14, 8.5.2018 Obraťte se na Agrowest Přeštice, tam koupíte podrobný manuál se vší rozkreslenou dokumentací, návodem k obsluze a s možností podle manuálu nákupu kompletně všech náhradních dílů. |  |
 |
|
|
|