Příspěvky uživatele - 23.59

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Identifikace odrůdy + volba podnože pro nový strom, 22.11.2021
Je to Gold Bohemia. Mám ji na zahradě. Některé plody mám napadené hnilobou od květového kalíšku.
Koňský hnůj x vykouření skleníku, 21.11.2021
Jaké máte zkušenosti s česnekovou dýmovnicí? Kamarád má vždy ve skleníku napadnuté okurky a nedaří se je, přes různé postřiky, dopěstovat k bohaté sklizni. Zamýšlí nyní skleník, po výměně země za kompost, vysířit. Mám obavu, že kysličníky síry spolu... celý příspěvek >
Jak ochránit zelí před běláskem zelným?, 14.10.2021
Letos jsem měl čínské zelí jak prostřílené brokovnicí, ale škůdce jsem nenašel. Typuji na malé slimáčky. Nakonec zaúřadoval bažant. Z dvaceti původně zasetých zelíček jsem sklidil tři použitelných po oloupání vnějších listů.
Aký má problém?, 1.9.2021 Obsahuje fotku
Kamarádova švestka má také skvrnité listy. Na pecce projevy šárky nejsou. Má někdo podobnou zkušenost?
Rajčata a salát, 27.5.2021
Nedával bych je k sobě. Rajčata budou požadovat postřiky proti plísní.
Kroucení listů u rajčat - proč?, 21.5.2021
Zajímalo by mě jak je zasažena voda z prameniště, na kterém se užijí postřiky na rostliny. Jejich rezidua se jistě nacházejí v zálivkových vodách čerpaných z pramenů takto zasažených. Sám mám pocit, že zahrada, ač ji zalévám, neprosperuje tak, jak... celý příspěvek >
Vrublovanie do razstepu, 18.5.2021
Moje řeč.
Vrublovanie do razstepu, 16.5.2021
Roubovací kleště jsem dostal v dubnu k narozeninám. Zatím se mi nepodařilo je seřídit, aby dostřihovaly a neničily rouby. Rouboval jsem tudíž klasickými postupy.
Rajčata 2021, 3.3.2021
Vladimíre, použijte plečku očko, kterou krásně odstraníte plevel. Pod bílou netkaou plevel poroste a projetí plečkou není namáhavé. Navíc utrhá kapiláry v zemi a ušetří vláhu.
Pocta Rubinole, 25.12.2020
Malinové hornokrajské. Ale chtělo by to vidět v řezu.
Česnek ze semen, 2.11.2020
Zasel jsem loni semínka. Letos budu z nich sázet vzrostlé česnečky průměru asi 9-14mm.. Je to trochu hraní, ale jsme zahrádkáři. Vysadím je na úrodnější místo, snad hezky narostou.
Lze postupným výsevem prodloužit plodnost okurek?, 28.9.2020 Obsahuje fotku
Přikládám foto. Není to z mojí zahrady, ale mám stejný původ sazenic. Je to pěstování trochu pro radost než velký užitek, ale na salát skvělý. Plíseň minimální. Seto někdy kolem púlky srpna.
Lze postupným výsevem prodloužit plodnost okurek?, 25.9.2020
Před měsícem jsem vysadil nové sazenice a sklízím. Mám je jenom na záhoně, lepší by byl skleník, nebo bílá netkaná. Poloha Brandýs n/L.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika