|
Příspěvky uživatele - 171.53
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Azuro de luxe, 22.9.2009 Dobrý den, chtěl bych si koupit tento bazén a mám zahradu do svahu. Musím tedy bazén zaříznout, takže z jedné strany bude zapuštěn a z druhé ne. Chci se zeptat, jestli z té strany kde bude zapuštěn je potřeba postavit nějakou zídku?? Případně z čeho?... celý příspěvek > |  | Zatravnovacky, 11.4.2009 a jaký máte druh zatravňovaček?? od jaké firmy?? |  |
|  | Plastové zatravňovačky, 5.4.2009 Dobrý den,
chtěl bych si udělat na zahradě příjezdovou cestu a malou plochu na parkování z umělých zatravňovacích panelů od firmy Transform.
Chtěl bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti, s řadou Lite, která je pouze 4 cm vysoká. Mám pozeměk... celý příspěvek > |  | Zakládání živého plotu - ale z čeho?, 22.6.2008 Chtěl bych se zeptat, jak máte široký habrový plot. chystám se ho vysadit, ale chci nechat uličku u plotu kvůli stříhání rostlin. Plot bych chtěl 2m vysoký, zajímá mě tedy, jak daleko bysadit od plotu. sadit chci do dvou řad, č rostliny do metru.... celý příspěvek > |  |
|
|
|