Příspěvky uživatele - 122.181

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Výběr zahradního traktůrku, 27.8.2020
Taky nad tím mým vyřazováním přemýšlím a asi i máte pravdu a to tuplovanou, protože u mé sekačky Husqvarna po 4 letech odešel motor B@S a koupil jsem z Polska na ni čínský ještě výkonnější noname motor za poloviční peníz a už cca 5 let šlape jak... celý příspěvek >
Výběr zahradního traktůrku, 27.8.2020
Děkuji moc za rady a vaše znalosti. Bohužel můj rozpočet nepřekročím. Koupím buď lehce ojetý lepší trakturek nebo chudší slabší nový traktůrek do těch 50tis. a bude holt buď jen na pár let a příště vynaložím na další více financí nebo to třeba... celý příspěvek >
Výběr zahradního traktůrku, 25.8.2020
Moc děkuji za názory/rady. O max stoupavosti traktůrkú jsem se nikde nic nedočetl, jen max boční sklon a to 10 stupňů. Soused právě traktůrek na kopci neutahal. To by mu odešel hydrostat nebo motor a on právě tyto dvě věci má absolutně bez... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika