Příspěvky uživatele - 5.59

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Santana, 7.9.2020
Tiež by ma to zaujimalo. Aká je chuť? Je pravda že je rezistentná voci chrastavitosti?
Rubinola, 5.9.2020
S tou chrastavitostou ste ma prekvapil. Tak potom asi skor zvolím radsej Rubinolu, a prípadne prevrublujem na silnejsie rastúci podpník.
Rubinola, 4.9.2020
Sever Slovenka - Severovýchod, okr. Bardejov, nadmorská výška 380 m.n.m.  U nás je problém s chrastavitostou. Bohemia by mala byť tiež rezistent voči chrastavitosti čo čítam. Chcel som povodne Rubinolu, ale tá sa zvycajne predava na... celý příspěvek >
Rubinola, 31.8.2020
Ospravedlnujem sa, malo tam byť Bohemia.
Rubinola, 30.8.2020
Plánujem kúpiť Rubinolu/Rubín resp. Bohemicu Sever SR, jabloniam sa darí, avšak často su napadnuté chrastavitostou. Chcem sa spýtať na názor skúsenejších, ci voliť rasej Rubinolu alebo skor Bohemicu. Viem že Bohemica je červena mutácia... celý příspěvek >
Colt nebo Gisela?, 29.8.2020
Povodne som rozmýšlal nad mahalebkou ako podpníkom re čerešne. Je to veľký rozdiel s podpníkom Colt? Gisela 6 som nasiel, že rastie pomalsie. Ceresne na Gisele 5 pestujem, a rast sa mi tam zdá veľmi slabý.
Colt nebo Gisela?, 26.8.2020
Rozmýšlam nad čerešnou. V ponuke su rozne druhy na podpníkoch COLT a GISELA 6 Ako rastú jednotlivé podpníky? Je medzi nimi veľký rozdiel?
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika