Příspěvky uživatele - 188.85

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Radikální řez broskvoně, 19.8.2020
Naději bych viděl v kořenech, nejen těm by významně prospěla důkladná, vhodná agrotechn.péčeenlightened... tomuto jsem neporozuměla???
Moc vám všem děkuji za rady. Radikálně tedy řezat nebudu... mám strach Jelikož docela plodila, tak to zkusím ještě nějak prořezat. Pokud by to prasklo, tak teprve zasadím nový stromek.
Viděla jsem jednou jak seřezali mnohem větší strom třešně, skoro až na kmen a krásně to vše obrostlo. Já jsem nyní provedla řez prosvětlovací... takto jsem strom převzala.
Radikální řez broskvoně, 19.8.2020 Obsahuje fotku
Foto pro přesdstavu velikosti
Radikální řez broskvoně, 19.8.2020 Obsahuje fotku
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda-li je možné omladit broskvoň na obrázku řezem všech tří větví nad kmenem. Uříznout vše a zůstaly by tam jen tři pahýly. Obroste to? A kdy případně tento radikální řez provést? Teď nebo na jaře? Strom je... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika