|
Příspěvky uživatele - 168.81
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Meruňka Veselka, 14.5.2015 Dobrý den.
Tedy, tedy. Pana doktora Vysloužila si velmi vážím a mám k tomu dobré důvody, ale musím mu nyní trochu oponovat. „Podědil“ jsem větší dvůr se třemi staršími keřostromy jabloní s výškou 4 m. Koruny jsou kloboukovitého tvaru, spodní větve... celý příspěvek > |  | Křovinořez jde pouze na sytič, 14.5.2015 Můj Oleo Mac to dělá taky. Už 19 let. Tak jsem si stačil zvyknout. Nechám ho zahřát a pak páčku sytič-vzduch postupně otvírám. |  |
|  | Meruňka Veselka, 6.5.2015 Dobrý den.
Také bych se chtěl zeptat podobně jako Dana22. Ale na Leskoru a Bergeron na myrobalánech. 450 m/m, uzavřený dvůr. Koupil jsem je letos na jaře od pojízdného prodejce. Pěkné silné stromky, ale pak doma s brýlemi, dost zavadlé. Korunky... celý příspěvek > |  | Boskoopské a podnož, 22.4.2015 Dobrý den.
Mám Boskoopské (žluté) naroubované třetím rokem na semenáči. Semenáč (od cesty) byl v síle násady smetáku, rouby z Větrného Jeníkova. Letos má stromek několik rozvíjejících se květních pupenů s poupaty. JG |  | Ušľachtilá časť, 22.4.2015 Ještě jsem zapomněl. Hodně semenáčků jabloní bývá ve zpustlých zahradách. JG |  | Ušľachtilá časť, 22.4.2015 Hledal jste špatně. Nehledejte jabloňové semenáče v přírodě, ale na skládkách, rumištích, u pěšin a cest a v jejich příkopech, kolem nádraží a podobně. Bývá jich tam dost. JG |  |
 |
|
|
|