Příspěvky uživatele - 168.81

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Postup roubování, 1.6.2016
V jaké výšce je nejlepší očkovat nevím. Viděl jsem fotky očkování ze školky. Mladé dívky očkovaly ve stoje předkloněné ve výši kotníků na kořenový krček. Nevím konkrétně jakou dřevinu, ale tuto metodu jsem zavrhnul. Jednak to takto mám "vzhůru... celý příspěvek >
Roubovat už peckoviny za kůru?, 1.6.2016
Dobrý den. Tak se také „jdu pochlubit“ s výsledky svého „včasného“ roubování za kůru. Výše jsem napsal, že to nevypadá nejhůř. Tak nyní už to hůř vypadá. Nejhůř mi dopadla darovaná Bellamira. Z pěti roubů na dvou rynglích mi neroste nic. U té mě... celý příspěvek >
Postup roubování, 31.5.2016
Dobrý den. A musíte zrovna roubovat? Protože kdybyste nemusel, mohl byste v červenci (začátkem srpna) vyhlédnuté podnože, v síle tužky až palce, naočkovat na místě a ujmuté přesadit domů na podzim nebo na jaře. Pak zastřihnout podnož cca 30 cm nad... celý příspěvek >
Zkušenosti s pilami Hecht, 21.5.2016
Jo chlapci, rozumím vám. Ale pochopte i vy. Tahle louka už odkvetla. Prostě musíte jít za kšeftem jinam. Ujeté srovnání, no tak to srovnejte na cigaterách, benzínu, mlíku. A nebo nejlíp rovnou na výdělkách. Vaše jsou taky teď zrovna ujeté?... celý příspěvek >
Stromek, 21.5.2016
Děkuji.
Zkušenosti s pilami Hecht, 20.5.2016
Tak tedy jinak. Každou dobu u nás vždycky provázejí nějaké načisto hloupé kecy. Dnes je to o dočista levých Číňanech. Nepíšete náhodou na PC převážně z Číny? Za čas se to vždycky otočí a nikdo se k tomu nezná. Zajímavé ale je, kde se to... celý příspěvek >
Stromek, 20.5.2016 Obsahuje fotku
ProsíProsím o radu, co je toto za stromek? Prý asi magnolie. Popř. Jestli nevíte přesný název.
Zkušenosti s pilami Hecht, 19.5.2016
Tak to je opravdu pěkné. A řetěz pořád původní? A dnes už s ní řeže vnuk? A zdraví slouží? 2016 – 30 = 1986 V osmdesátých letech jsem taky chodil do „Tůzu“ (Tuzex). Inu rifle. Bony se prodávaly za 5 Kčs a i víc. Žádného mladíka (mého vrstevníka)... celý příspěvek >
Nejpozdnější třešeň - Ladeho pozdní - zralost začátek září, 19.5.2016
držkov v krkonoších je už vysoko nad mořem,           Myslíte Držkov u Tanvaldu, okr. Jablonec nad Nisou? Nadmořská výška obce se uvádí 497 m. Dolní konec chlup nad 450 a horní chlup nad 500.... celý příspěvek >
Zkušenosti s pilami Hecht, 18.5.2016
Blbost, takový plivanec! Mám Hecht 45 skoro 2 roky. Zatím bez závad. Koupil jsem v akci za cca 2200,- Kč. Topím dřevem. Už udělala dvě sezony. I za cirkulárku. Znáte pilu, u které vás vyjde sezona levněji?
Čím doplnit skladbu sadu, 18.5.2016
Začnu na přeskáčku a tím asi nesourodě. Elenu zatím neznám, mám naroubovaný jen vršek s terminálem na Lepotici. Letos mají prvně nasazeno. Narouboval jsem jí proto, že jsem chtěl nějaké „švestkové“ ovoce ještě po švestkách. S vědomím rizika pozdního... celý příspěvek >
Čím doplnit skladbu sadu, 18.5.2016
Dobrý den. Také bych se chtěl zeptat, čím ještě doplnit skladbu sadu slivoní (původně domácích švestek). Chtěl bych získat co nejdelší, plynule se překrývající, nepřetržitou sklizeň ovoce různých slivoní na jídlo. Doplnil jsem nově odrůdy Herman,... celý příspěvek >
Rybíz se semen, 14.5.2016
Mám vedle sebe dva keře Rondomu různého původu. Vypadají stejně. Ale zdá se mi, že nemají stejnou chuť. Ten, co pochází z Losin, mi připadá chutnější. Taky jsem vykopával keř rybízu pro kamaráda. Nebyl moc starý. Když jsem jej vykopal, zjistil... celý příspěvek >
Rybíz se semen, 13.5.2016
Dobrý den. Rybíz ze semínek je možné pěstovat. K rybízům patří i meruzalka a angrešt (někdy Ribes uva crispa). Třeba pan Vrána nedávno vyšlechtil kvalitní odrůdu angreštu Prima (a taky další). Byli i jiní šlechtitelé. Rybíz dobře klíčí tam, kde... celý příspěvek >
Staré odrůdy, 12.5.2016
Asi ano. Záleží na tom kde, aspoň přibližně, je "u nás" a době. Třeba sady Klášterec, pěstují také Parménu, Ontário, Boscoop, Matčino a jiné. Třeba se u takových zeptat. JG
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika