Příspěvky uživatele - 223.8

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Broskve 2022, 23.6.2022
Díky. Mám to udělat už teď nebo ještě počkat?
Broskve 2022, 23.6.2022 Obsahuje fotku
Dobrý den, letos mi poprvé zaplodil vysazený stromek Redhaven, chci se zeptat, jestli si broskev množství plodů sama reguluje opadem nebo je mám protrhat, některé větvě mají množství plodů a jsou ohlé k zemi už teď viz foto. 
Probírka plodů, 14.5.2021
Díky pánové za odpovědi, počkám až budou vidět nějaké rozdíly mezi plody.
Probírka plodů, 13.5.2021
Vypadá to, že se mi podařilo na mé dvouleté Red Havence uchránit v dubnu květy před zmrznutím postřikem vodou, i když byly -4 °C. Začínají se tvořit plody. A mám dotaz, je nějaké pravidlo kolik plodů na větvi nechat, tak aby byly velké a kvalitní?... celý příspěvek >
Zasychani vrcholových listů rajčat, 26.6.2020
Je to tzv. bakteriální vadnutí rajčete.
Afrikány ve skleníku mezi plodovou zeleninou, 12.5.2020
Zkusil jsem je minulý rok jestli to bude fungovat na mšice na papikách, vysázel jsem do skleníku asi 30 afrikánů mezi papriky. Zkušenost - odér ve skleníku, na mšice účinek nulový. Letos už je dávat nebudu.
Jak předcházet tvorbě žlutého límce u rajčat?, 12.12.2019
Pěkný den přeji, chci se zeptat místních odborníků na rajčata jestli by pomohlo rajčata ve skleníku přes léto přistínit rašlovým úpletem s 50 procentní propustností světla k omezení tvorby žlutého límce. Mám za to, že se žlutý límec tvoří hlavně... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika