Příspěvky uživatele - 77.39

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mulčování, 1.6.2008
Poseče stejně vysokou trávu jako každá jiná. Když ale chcete použít funkci "mulčování", tedy aby posečená tráva nebyla v trávníku vidět, je třeba séci trávu poměrně nízkou,  nechat vyšší strniště a nemulčovat každou seč.
Hojivo Travin, 1.6.2008
Asi jak jste obloukem rozhazovala ty granule...
Stáleplodící jahody, 28.5.2008
Nevím, já jsem slyšel, že prvníkvěty se vyštipují proto, že plody by dozrávaly ve stejné době jako jednouplodící odrůdy, jimž ty stáleplodící nemohou kvalitou konkurovat. Vyštípáním se zvýší výnos v době, kdy běžné jahody již nejsou.
Jadernička, 26.5.2008
Tak nějak.  Na okraj: Podložka je starý termín obvyklý v pohraničí (germanizmus z německého Unterlage), jinde neznámý.   U jabloní, řekl bych, začne stromek plodit podstatně dřív, než doroste do geneticky daného objemu. Třeba po loňském... celý příspěvek >
Lze ještě zachránit tento ořešák?, 26.5.2008
Klonil bych se spíš k názoru pana Josefa než hosta 168 167. Myslím, že nedostatkem vody stromek netrpí,  dvouletý ořech nemá kořeny o mnoho mělčeji než bujná vegetace pod ním.
suché větve, 26.5.2008
Myslím, že jde o moniliový úžeh. Já jsem zaschlé větvičky s kapkami pryskyřice ostranil. Spíš intuitivně, má-li to smysl, nevím, snad ano.
kdo ví, jak roubovat rostliny "na kmínku" - jaká podnož , 20.5.2008
Problkém to asi není, kultivary se obvykle štěpují na příbuzné planě rostoucí dřeviny. Málokdy však potřebujete pro sebe víc než jednu rostlinu, takže než se to učit a shánět podnože a rouby, vyplatí se dřevinu koupit.
Dřín, 19.5.2008
Nejrychleji sesbíráním.  Z ročního keříku to nebude problém.
Sázení, 18.5.2008
Ředkvičky se vysévají,  nesází. K vytvoření bulev potřebují kratší den. Vyseté nyní by šly hned do květu. Kdybyste chtěl(a) sklízet ředkvičky v létě, musíte rostlinky pravidelně na část dne zatemnit.
vhodne odrudy, 18.5.2008
Gala mi nepřijde až tak podzimní, spíš zimníů. Co takhle Vanda?    Ve výběru zvolených zimních neprohloupíte, ať zvolíte kterýkoli
Višeň, 18.5.2008
Patrně monilový úžeh
Křovinořez Honda UMK 435 - údržba před zimou, 15.5.2008
Nedělám reklamu! Stroj jsem si koupil na podzim ale spustil jej až před měsícem. Je to příjemná práce (zatím jenom strunou), menší hluk, menší smrad, pěkné zpracování, lehký.  Do složitého terénu s dřevinami by byl ale asi agresivní... celý příspěvek >
1000 litrová nádrž od Rondapu - ohřev užitkové vody, 15.5.2008
Těmi zákony jsem myslel Vaše příspěvky o technice, tam Vám, podle mě, nikdo nekonkuruje. V otázce vody z použité nádrže to beru jako názor.    Když si vezmu, do jaké vody vlezeme bez následků třeba na koupališti, tak mám pocit, že se... celý příspěvek >
Hnojení zeleniny při vegetaci, 15.5.2008
Nevím, jestli rozumím, ale berte to takhle. Jako amatér, můžete všechno. Když se Vám přinejhorším neurodí,  nezkrachujete.     Přihnojování za vegetace je bezpochyby cesta ke zvýšení výnosů, o tom není sporu. Je v tom ale i... celý příspěvek >
1000 litrová nádrž od Rondapu - ohřev užitkové vody, 15.5.2008
To, co napíše pan Sekanina (J.S.) beru obvykle jako zákon.  NIcméně,  obchod s použitými 1000 litrovými nádržemi v hliníkové kleci kvete, přiznám se, nejsem výjimkou, pořizuji ji taky.Je to nejlevnější cesta k uskladnění užitkové vody. V... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika