Příspěvky uživatele - 170.166

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
špatný kompost - proč?, 19.6.2008
vlastně ano-sadím to přímo do kompostové hlíny-přesáté.Zatím nikdy problém nebyl, ani mě nenapadlo, že bych to tak dělat neměla.A žížaly-souhlasím, ale to zřejmě nebude můj případ.Těch truhlků mám asi 20 plus další nádoby a nezdá se mi pravděpodobné,... celý příspěvek >
špatný kompost - proč?, 18.6.2008
kompostovou zeminu mám v truhlících a nádobách.Zde nasazeny především afrikány, lobelky (stejná satba v jiné hlíně roste ok),zelninu-tou jsem myslela fazole(mám v nádobě na popnutí),okrasné papričky, dokonce i pažitka je už po smrti.Hnojivo téměř... celý příspěvek >
špatný kompost - proč?, 17.6.2008
děkuji za odpověď.Nic závadného pochopiteně nekompostujeme.Přeci jen mám ještě jeden dodatek.Rostliny než uhynou-většinou jim zčervenají listy.Může toto něco naznačovat?
špatný kompost - proč?, 16.6.2008
Dobrý den, jsem tu poprvé a jsem vcelku zahradníček začátečník.Tak bych prosila o radu zkušenějších.V kompostové hlíně mi letos všechny rostliny chřadnou až nakonec zhynou zcela.Vždy byly květiny i zelenina krásná.Ale letos pravý opak.Nejsem si... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika