|
Příspěvky uživatele - 65.254
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Maliny, 4.5.2018 Děkuji za rady, prave je moc nehnojim a vody maji jen co naprsi.zkusim pohnojit zalit...,ostriham ty plane a uvidim asi az pristi rok. |  | Maliny, 3.5.2018 Dobrý večer, uz asi 2 roky mi rostou maliny, ale cim dal vic jsou asi plané slabé, je jich hodne.Co je spatně nebo delam spatne, ze nerostou silne pruty?Děkuji Jitka |  |
|  | Keříkové zelené fazolky, 24.8.2017 Děkuji, zkusím
|  | Keříkové zelené fazolky, 23.8.2017 zlomit jdou, ale jsou tam už semena
|  | Keříkové zelené fazolky, 22.8.2017 Keříčkové fazole už nejsou zelené, ale žlutobíle a mají bíléá semena, to už se asi nedají použít jako celé zelene lusky? |  | Melouny a melounky 2016, 4.8.2017 Dobrý den, chci se zeptat, proč mi vyrostou melouny tak 19cm a už nerostou, začnou zrát.Děkuji Jitka |  | Nemoc ledvin, 22.6.2017 Ještě dotaz, maso se může zkonzumovat?
|  | Nemoc ledvin, 22.6.2017 Králik měl půl roku a zabyt byl pro maso.Vypadá to, že tohle mají všichni ze stejneho vrhu, další 3 to taky mají.Žijí ve větších kotcich, tento byl po dvou i s tím co tohle mel také.dávame jim ječmen, oves,granule, kukuřici,trávu,... celý příspěvek > |  | Nemoc ledvin, 22.6.2017 Nikdo nevi, co by to mohlo byt? |  | Jak fungují opylovači?, 18.4.2017 Dobrý den, jáka vzdálenost stačí třešnim, aby se navzájem opylili?Mám Karešovu.Děkuji |  |
|  | Škůdce pod kůrou ovocných stromů, 23.3.2017 Prominte tedy, že jsem jen potřebovala rychlou radu, nejsem odborník na škudce. |  | Škůdce pod kůrou ovocných stromů, 22.3.2017 Prominte, ty dva posledni prispevky nepatri k tomu starsimu sadu v uvodu, mame ty housenky jen na jedne jabloni.ten strom ma asi a2 let a ta kura tu jsme odlouply. |  | Škůdce pod kůrou ovocných stromů, 21.3.2017 I kdyz je jich tam vice? |  | Škůdce pod kůrou ovocných stromů, 21.3.2017  Jeste detail housenky |  | Škůdce pod kůrou ovocných stromů, 21.3.2017  Dobry den, prosim co za škůdce pod kůrou mi napadlo jabloñ.Děkuji |  |
 |
|
|
|