|
Příspěvky uživatele - 6.138
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Odolné odrůdy rajčat, 21.11.2020 Našel jsem prodejce, který zasílá po celém světě.
Jenže: Mountaineer Delight i Pride prodávají pod malinko jiným jménem: Mountain Delight a Pride, ale odkazují tam také na WVUniversity, čili se domnívám, že to jsou totožné odrůdy. Jenže neuvádějí... celý příspěvek > |  | Odolné odrůdy rajčat, 21.11.2020 Vladimíre, ať se rozhodneš tak či tak, já pojedu po své koleji. Kdyby náhodou nebyla slepá, okamžitě dám Tobě i ostatním vědět, abychom nedělali jednu věc dvakrát.
Milan |  |
|  | Odolné odrůdy rajčat, 21.11.2020 Jenže Johnny's Seeds do Evropy doručují až od 100 doláčů a k tomu 49 za poštovné. Ale pokud by se Ti povedlo zbunktovat nějaký tým, dám klidně tícku. Za tu srandu to stojí.
Jasný, máme zatím času dost, i když před Vánocemi to asi bude cestovat... celý příspěvek > |  | Rajčata pro rok 2020, 21.11.2020 Vladimíre, prosím, nevzdávej ani vlákno ani to pěstování. Právě proto, že je to zábava a že vlastně o tu zeleninu ani tak moc nejde. Jak říkám, letos už je pozdě, to vlákno jsem objevil teprve nedávno, ale napřesrok, pokud zbudou síly, bych to rád... celý příspěvek > |  | Rajčata pro rok 2020, 20.11.2020 Waltře, to zelí na obrázku není ale to "špičaté", které máš teď na záhoně, nebo jo? To je nějaké hodně rané.To špičaté je Murdoc? Pekingské zelí mi sežrali škvoři (ale asi i jiná havěť), katastrofa. Biomateriál do kompostu, nic víc. Ale Murdoc mi... celý příspěvek > |  | Rajčata pro rok 2020, 19.11.2020 Dobrá práce. A kdy začne nová sezóna? Kolik těch skleníků máš? Neláká Tě někdy pěstovat zeleninu přes zimu jako Vladimír? Letos už to nestihnu, ale jestli se dožiju toho příštího, asi to zkusím. Anebo si postavím skleník. Jenže on mi ho na chalupě... celý příspěvek > |  | Odolné odrůdy rajčat, 19.11.2020 Asi ne. Kdysi, už je to víc jak dva roky, jsem tam šel, ale už ani nevím, zda jsem se přihlásil. Ale asi jo, teď jsem v záznamech našel heslo. Každopádně jsem tam nebyl ani nepamatuju.
Proč? Myslíš, že by se tam ty semínka daly sehnat?
Milan |  | Rajčatový hokus pokus - nová sezóna II, 18.11.2020  18.11.20 Dnes jsem zlikvidoval rajčata na západním balkóně. Konec sezóny, i když Nelinka na východě ještě vegetuje a má květy i plody.
Celková dolní statistika: 14,893 kg z 9 rostlin (posledních asi ¾ kg zelených na dozrání)
Problém:... celý příspěvek > |  | Odolné odrůdy rajčat, 18.11.2020 Vladimíre, zase narážím na neochotu Američanů obchodovat se světem. Syn už mi za to nadává. Ale teď mi svitla naděje, našel jsem prodejce, který zasílá do celého světa. Snad to vyjde. Ještě pořád se snažím dobrat toho Galahada, taky chci něco... celý příspěvek > |  | Odolné odrůdy rajčat, 17.11.2020 Díky za info. Maj tam pěkné věci. Pokusím se je objednat přes synka. Výhodou je, že jsou heirloom, takže stačí semínka objednat jednou. Pokud se to povede, klidně se podělím.
Milan HP
P.S. Pro ostatní čtenáře: SESE je Southern Exposure Seed... celý příspěvek > |  |
|  | Rajčata 2021, 17.11.2020 Mirku, moje světelná palebná síla v pohodě uživí těch 13 rostlin bez problémů (15 jich nebude, 2 semínka ještě nevyklíčila). Vybavil jsem se už před 3 lety. A ano, sladit výšky svítidel u větších rostlin je někdy hlavolam, ale vždycky to nějak... celý příspěvek > |  | Rajčata 2021, 16.11.2020  No a takhle dnes vypadají.
Milan HP |  | Rajčata 2021, 16.11.2020 Vladimíre, já už je mám vyseté od 1.11. Už mám zase co doma opečovávat. Jen tak mimochodem: kolik a jaké odrůdy? Vysel jsem jenom 6 odrůd: Start, Tomato Berry, Nelinka, Arctic Rose, Mongolskij Karlik (ze 3 vyklíčil zatím jen jeden) a Sophie's Choice.... celý příspěvek > |  | Rajčatový hokus pokus - nová sezóna II, 14.11.2020 14.11.20 Předevčírem jsem vytrhal všechna rajčata na zahradě. Teploty už se pohybovaly velmi nízko nad nulou, takže už nemělo smysl je tam nechávat, i když zejména řízky byly stále krásně zelené a i kvetly. Dole stále ještě není konec sezóny, zvlášť... celý příspěvek > |  | Rajčatový hokus pokus - nová sezóna II, 3.11.2020 3.11.20 Dnes ještě 436 gramů mrňavých zelených a pak už nic ze zahrady, takže jsem to ihned shrnul. Na čtvrteční ráno je předpověď -2°C, takže už nemá smysl tam něco nechávat.
Celková sklizeň (48 rostlin): 128,293 kilo, z toho cca 17 kg zelených na... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|