Příspěvky uživatele - 6.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Odolné odrůdy rajčat, 28.11.2020
To's mne potěšil, ale byla tady o tom diskuze, vyloučit se to nedá. Tenkrát to myslím bylo o semínkách z Číny. Samozřejmě doufám, že to tak není už kvůli Mountaineerům. Ale pokud jsou naši celníci tak bdělí jako ti slovenští, oficiální dodávka je... celý příspěvek >
Odolné odrůdy rajčat, 27.11.2020
Díky za varování. Takže raději ani nezkoušet a najít nějakou neoficiální cestu. Jenže když to půjde v obyčejném dopise, hrozí riziko, že i když to nezabaví, prosvítí to rentgenem, čímž to všechno zničí. Hmmm, tak to na pováženou. Milan HP
Odolné odrůdy rajčat, 27.11.2020
Tak to je nemilá zpráva. Ale přesto to zkusím, třeba změnili názor, když budou mít toho nového prezidenta. I negativní výsledek je výsledek. Milan HP
Rajčata 2021, 26.11.2020
Můj plán je celkem jasný: 10 ks Mountain Magic, 5 Crimson Crush, 5 Cocktail Crush, 3 Consuelo (prý také plísniodolné - semínka už mám). Kolem 10 raných odrůd - Stupice, Start, Tomato/Garden Berry apod. Počty a přesné odrůdy ještě nemám... celý příspěvek >
Rajčata pro rok 2020, 26.11.2020
Držím Ti palce. Nepospíchej. Je to skvělá pomůcka. Bohužel se svými téměř nulovými zkušenostmi Ti nemůžu pomoct. S Evou už jsi mluvil? Vladimíre, co je to GRV? Byl jsem se podívat na Tvých stránkách a hned jsem narazil na něco neznámého. No a... celý příspěvek >
Odolné odrůdy rajčat, 26.11.2020
Miku, taky mi bylo divné, že ta poškození listů vypadala jako septoria. Vysvětlil jsem si to tím zapouzdřením, ale možná mylně. Já sice letos moc septorie neměl, ale pokud je MM na ni citlivý, dává to perfektní smysl. Ale dostavilo se to až někdy... celý příspěvek >
Odolné odrůdy rajčat, 26.11.2020
Předpokládám z textu, že jsi to Ty, Vladimíre. Pokud ne, omlouvám se. Jasně, tohle je řešení a pro můj způsob domácího pěstování úplně ideální. Nemám problém je doma separovat od jiných odrůd. Že mne to nenapadlo. Mám tady nějaké nehybridy od... celý příspěvek >
Odolné odrůdy rajčat, 25.11.2020
Miku, klobouk dolů před tím dehybridizačním projektem. Trochu jsem si to představil a není mi jasná jedna věc. Pokud pěstujete i další odrůdy, jak zajišťujete, aby MM nebyly opyleny z nich hmyzem? Protože ten rozpal kvalit ve 2 generaci mohl být... celý příspěvek >
Vladimíre, asi máš pravdu: EU je světoznámý kazisvět. No nic, snad to dobře dopadne. A když ne, taky to přežijeme. Nakonec na tom určitě nejsme tak špatně, abychom byli na něčem závislí. Zeptám se nejdřív Tebe. Tady někdo (Mike Dundee) mluvil o... celý příspěvek >
Patří: je to návod, jak získávat nové odrůdy a jaké potíže se vyskytují. Milan HP
Rajčata pro rok 2020, 25.11.2020
Předpokládám, že už klíčí. Jaké jsi dal odrůdy, znám některé z nich? Ty už jsi něco z databáze zveřejňoval, je to šikovné. Hodíš to sem? Milan
Odolné odrůdy rajčat, 24.11.2020
Miku, díky. Dobrý tip. Jenže SESE možná vyžaduje i platbu z USA. Nevím to jistě, ale když zmizí objednávka při zadání České republiky, tak je to pravděpodobné. Ti Amerikánci jsou srandovní. Milan HP
To je naše krevní skupina. Start JE nejlepší rajče. Ale už jsem našel pár způsobů, jak ho pohoršit. Musím se jim vyhýbat. Smůla, že není aspoň trochu plísniodolné. Bylo by to skvělé, kdyby se mu to podařilo. V tom případě by mi stačila i jen 3... celý příspěvek >
Miku, to byla přesně ta zeď, do které jsem narazil. SESE myslím vůbec nezasílá mimo USA, možná ani do Kanady. Johnny's Seeds sice ano, ale od objednávek nad 100 dolarů + 49 za poštovné do Evropy. A to už je pro mne neschůdné. Milan HP
Rajčata pro rok 2020, 23.11.2020
Vladimíre, naprosto rozumím, proč jsi to vlákno nechal plavat. Já tam na bramborách taky založil vlákno s dotazem, žádná reakce, tak jsem ho vymazal. Já své Hokus Pokus vlákno udržuju v chodu jako deníček. Vůbec nevadí, že jsou dříve narozená,... celý příspěvek >
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika