Příspěvky uživatele - 6.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčatový hokus pokus - nová sezóna II, 14.12.2020
Očistěte postižená místa alkoholem, nejlépe ručně houbičkou namočenou třeba ve francovce Alpě. Možná můžete přimíchat i trochu Mospilanu, ale to jsem nezkoušel. Stačil čistý 60% alkohol. Je nutné zničit vajíčka i larvy. Listy i stonky by měly být... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 14.12.2020
Vladimíre, letos jsem to udělal podobně (první výsadba 7.4.), měl jsem pak smůlu na počasí a prakticky celý květen se vlastně moc nevyvíjely. Měl jsem je pod polypropylénem i igelitem, takže přežily. Čímž Tě ovšem nechci zrazovat. Prostě je to... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 13.12.2020
Vygooglil jsem si ji na ORGANICseeds a trochu mne zarazilo, že píšou "ultra early" a hned pod tím udávají DTM 70. Což je o celých 15 dní víc než naše Stupické. Dejte vědět, jak to vlastně s ní je. Milan HP
Rajčatový hokus pokus - nová sezóna II, 13.12.2020
Elen, absolutně nic. Dělám to jen u mrňavých sazenic, abych udržel povrch trochu sušší. Což se mi nepovedlo a ta plíseň se stejně objevila. A pak zalévání zespoda mi zabraňuje přelévat, k čemuž mám osobně dost sklon. Když jim to naleju dolu, berou si... celý příspěvek >
Rajčatový hokus pokus - nová sezóna II, 13.12.2020
Elen, těm potvorám voda nijak neuškodí. Jsou totiž navoskované. Jak dospělci, tak vajíčka i ty larvy snad ve všech fázích. Klíč na tyhle hajzlíky je alkohol a nejlíp i s přidáním Mospilanu. Alkoholem jsem letos ošetřil celkem úspěšně své domácí... celý příspěvek >
Křen, 13.12.2020
Vladimíre, to by bylo skvělé. Díky moc. Milan
Křen, 12.12.2020
Díky za rady. Jenže pro mne už přišly pozdě, protože jsem potřeboval křen na zavaření s řepou, takže jsem to všechno spotřeboval. Pravda to, co bylo nevhodné pro spotřebu, jsem i s listím zasadil zpátky, ale nevím, zda se to chytí. Bylo to až někdy v... celý příspěvek >
Výroba substrátu ze smrkových hoblin a slepičinců, 12.12.2020
No, ono je tam práce dost i u mne, hlavně rytí. Jenže tam nahoře u mne (570 mnm) už dlouho mrzne, mě chytlo koleno a ještě k tomu je počasí vepsí. Tak sedím a píšu. Telka se moc nedá koukat. Ale ta práce mi zatraceně chybí. A doufám, že tahle mrtvá... celý příspěvek >
Křen, 12.12.2020
Můj problém je také s vypěstováním nového křenu a ne s jeho likvidací. Na pozemku léta rostl křen v nevyužité a oddělené části zahrady. Letos jsem vykopal poslední kousek. Netuším, proč vymizel. Možná díky ještě agresivnějším plevelům. Byl to... celý příspěvek >
Rajčatový hokus pokus - nová sezóna II, 12.12.2020
12.12.20 Ačkoliv zalévám pouze zespodu, objevila se mi na povrchu směsi šedá plíseň. Odebral jsem tedy vrchní vrstvu a dosypal čerstvou směsí. Moje rajčata asi žijí v luxusu: ačkoliv jsou teprve 10 cm vysoká, mají už miniaturní zálistky, a to i ta... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 12.12.2020
Z názvů odrůd i místa původu soudím, že jsou to odrůdy do chladnějšího prostředí. Počítáš tedy s tím, že se budou lépe opylovat i za nižších teplot? Tedy v tom Tvém pařeništi? Případně i s pomocí toho spraye? Pro mne je nejhezčí ta Tundra. Stávám... celý příspěvek >
Výroba substrátu ze smrkových hoblin a slepičinců, 11.12.2020
Já nijak, ale alespoň je to problém konkrétní, hmatatelný a zapáchajíci. Chrousti? Ti se o sebe postarají sami. Jen tak mimochodem: že jich od těch 60tých, 70tých let minulého století ubylo? Milan HP
Výroba substrátu ze smrkových hoblin a slepičinců, 11.12.2020
Kéž by byla okurková sezóna! Je to mnohem horší: není do čeho na té zahradě píchnout. Země je zmrzlá, počasí pod psa a ještě ten covid. A zadavatel opravdu má přebytek. Tak proč neřešit, jak bych to řek, marginální problémy, ne? Milan HP
Rajčata 2021, 10.12.2020
Úctyhodné. 42 odrůd. Kolik rostlin od jedné odrůdy? A které jsou ty osvědčené a které nové? Která/é je/jsou Váš favorit, tedy absolutní jednička/y? A vítejte do klubu. Milan HP
Odolné odrůdy rajčat, 10.12.2020
No, jsou Vánoce. Musíme jen doufat, že je nezhabali celníci. Posílal to jen jako obyčejný dopis? Milan
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika