Příspěvky uživatele - 6.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Křen, 14.1.2021
Tak křen od Vladimíra jsem dnes zasadil. Strávil na cestě celkem 22 dní díky lajdáckým službám České pošty. Uvidíme, jak to dopadne. Vzpomínal jsem a dospěl k názoru, že mi křen na zahradě téměř vyhynul v suchých letech 2018 a 2019. Zahrada je na... celý příspěvek >
Rajčatový hokus pokus - nová sezóna II, 13.1.2021
13.1.21 Přestože Sofie a Nelinka kvetly dřív, na Startce se objevila první špendlíková hlavička plodu. Možná proto, že okvětí opadlo nejdřív tam. Potrefené Tomato Berry nejenže přežily, rostou vesele a musel jsem je začít vyvazovat do spirály. A také... celý příspěvek >
Svícení při pěstování sadby, 12.1.2021
Tohle je pro mne novinka. Tedy ty UV LEDky zabudované do svítidla. UV jsem u sebe vyřešil tak, že do každého okna dávám růstovou zářivku, ale ta má nižší efektivitu. UV je totiž nezbytné, pokud mají rostliny pak jít na přímé slunce. Pokud ho... celý příspěvek >
Svícení při pěstování sadby, 12.1.2021
865 je denní bílá. Poslední dvojčíslí udává teplotu barvy světla, v tomto případě 6500°K. Používám většinou toto světlo. Pro počáteční růst po vyklíčení stačí toto světlo, později je dobré přidat buď teplejší barvu světla či ještě lépe růstové... celý příspěvek >
Rajčatový hokus pokus - nová sezóna II, 10.1.2021 Obsahuje fotku
Posledně jsem neposlal fotky, protože jsem je neměl. Až dnes se mi povedlo přemluvit manželku, aby mi je vyfotila. Takže tady jsou. Milan HP
Rajčata 2021, 10.1.2021
Evi, mrknul jsem na ně. Je to zajímavé, ale tedy nedá se říct, že laciné. Pro mne už je letos pozdě, už jsou v koncových kontejnerech. Ale zkusím si jich pár pořídit na příští rok. Sadbu do nich pochopitelně dělat nebudu. Mongolskij K je tak nízký,... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 9.1.2021
Blahoželám k prvým plodom. Mně MR loni nějak nešla, takže jsem ji vyřadil. A i mi došly semínka. Zato Sofie si vede jako u Tebe loni: v čele pelotonu. Tedy jedna, ta druhá je míň vitální, takže ještě nerozkvetla. Lepší Startce už kvetou dva... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 8.1.2021
V podstatě to není ani moc příběh: protože jsou to opravdu velká rajčata, trvá jim, než začnou zrát. No a loni mi uzrála snad jen 3 na dvou rostlinách a skosila je plíseň, a to tak, že nejrychleji ze všech odrůd - odmítám totiž stříkat. Takže jsem je... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 7.1.2021
Díky Evi. Mé podmínky jsou trochu horší než Tvoje, takže do EM Championa nejdu. Ostatně už teď toho mám plné brejle, jak my tady říkáme. Doufám, že to vyjde s tím Galahadem a Defiant, ta jsou snad odolná proti plísni. Po tom fiasku, které jsem... celý příspěvek >
Indeterminantní (tyčková) vs. determinantní (keříčková) rajčata, 7.1.2021
Systematici se nezapřou. Jestli tomu grafu rozumím správně, jsi letos docela napřed (možná i o celý měsíc), i když jsi je sel jen s rozestupem jednoho týdne. Což je nejspíš tím přisvětlováním, ale asi jsou tam i jiné vlivy. Přisvětlování není tak... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 7.1.2021
Díky. Pokud není odolné, nemá pro mne cenu ho zařazovat. Proto jsem se taky ptal. Bylo by to u mne tam nahoře příliš riskantní. On se sice loňský rok nemusí opakovat každý rok, ale může. Milan
Rajčatový hokus pokus - nová sezóna II, 6.1.2021
6.1.2021 Objevila se žlutá barva, tedy květů. Není to ještě plné kvetení, ale na Sophie’s Choice i Nelince se už pootvírají květy. Téměř o celý měsíc dřív než loni: 6.1. versus 4.2. Konečně jsem přesadil i Mongolského Karlika, ale spotřeboval... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 5.1.2021
V poslední době jsem slyšel či spíš četl hodně chvály na odrůdu EM Champion. Pěstoval ho někdy někdo z vás? Můžete ho pro mne zhodnotit? Ta chvála byla z ciziny a tak si říkám, že bez zhodnocení v našich podmínkách bych mohl být zklamán. Díky.... celý příspěvek >
Odolné odrůdy rajčat, 4.1.2021
Skvělá zpráva. Já zas koupil ještě jednu zářivku, abych měl dost místa na sazenice. 3 velká okna 120 cm a 2 malá 60 budou v provozu. Jsem připraven. Milan MD zatím žádný úspěch.
Rajče Start F1, 4.1.2021
Vygooglil jsem si to a opravdu úpal/úžeh vypadá jinak. Ten jsem snad nikdy neměl. Žlutý límec znám, ale tam u mne nahoře je to ten nejmenší problém ze všech, takže jsem to zatím vůbec neřešil. Postřik třeba síranem draselným nebo draselnou solí? Ty... celý příspěvek >
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika