Příspěvky uživatele - 6.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Papriky 2021, 19.1.2021
Koupil jsem podložku Hortosol, výroba doufejme v Německu, přes Grow.cz. Rozměry 60 x 40 cm, vejdou se tam 3 sadbovače po 32 komůrkách, příkon 40W. Bez spínání a bez termoregulace. Vyhřívá prý infračerveně. Cena kolem tisíce. Termoregulace by zhruba... celý příspěvek >
Papriky 2021, 19.1.2021
Já měl na mysli když už je v sadbovníku delší dobu. Vycházím ze svého způsobu klíčení na buničině, kde na semínka vidím. Poněkud jsem zapomněl, že většina zahrádkářů klíčí semínka v substrátu, takže na ně není vidět. Omlouvám se. Výběr semínek... celý příspěvek >
Papriky 2021, 18.1.2021
Přesně tak. Jsme jedné krve, Ty i já. (Kniha džunglí) Milan HP
Rajčata 2021, 18.1.2021
Vladimíre, Ty ses normálka nakazil. No, já je v těch oknech pěstuju většinou na 3 fazochy a stejně mi, i s tím omezeným množstvím směsi, vyrostou nakonec do 1,80 m. Ale to už na balkóně. Ale na druhou stranu jsem to teď změřil a první vijan na... celý příspěvek >
Papriky 2021, 18.1.2021
Pokud mne Alzik nekosí, vysel jste je 17.12. Což je teď měsíc. Nechal jste tam ta původní nebo je vyhodil?  Stalo se mi totiž, že Citrina (sladká paprika) setá 27.11. vylezla až na Silvestra. 34 dní po vysetí. Ale ono se to většinou pozná... celý příspěvek >
Papriky 2021, 18.1.2021
Nemá to jiný smysl, než že loňská paprika má už vyvinutý kořenový systém, takže pak obráží a plodí mnohem dřív. A ano, ten problém je napadení hlavně hmyzem, patogenicky nemocné jedince vyřazuji hned. To hlavní je, že je to pokus, zda to lze.... celý příspěvek >
Papriky 2021, 18.1.2021
Tak to máte mnohem lepší skóre než já. Ta Habanera jsou z jednoho zdroje? Můj záměr s těmi paprikami byl trochu jiný: plody jsem slupnul a nechal jen rostliny na přežití. Pokud by se povedlo je udržet naživu až do jara, doufal jsem a stále... celý příspěvek >
Odolné odrůdy rajčat, 17.1.2021
Vladimíre, netřeba se dívat, na TV mne varovali, že dorůstá 1,8 m = 6'. Takže ta "keříčkovost" je pofidérní. Ale v našich podmínkách to asi tolik nebude. Zatím ne, ale možná tenhle týden by to mohlo dojít. Posílal to tak před 10 dny. Dám Ti... celý příspěvek >
Papriky 2021, 17.1.2021
No, já doufal, že teploty kolem 4°C či někdy i míň po dlouhou dobu by mohly ty potvory umravnit či dokonce vyhubit. Mylně. Proto šly na chodbu, aby mi nezaneřádily byt jako loni. Pořád ještě doufám, že ostřihání a ošetření toho zbytku alkoholem by... celý příspěvek >
Papriky 2021, 17.1.2021
Mám celkem jasno v tom, kde je můj problém s klíčivostí: teplota v té koupelně je maximálně tak 23°C. Což je na papriky málo. Proto kupuju tu vyhřívací dečku. Výhoda té dečky je v tom, že pak můžou být kdekoliv na okně, čili dostanou i světlo hned,... celý příspěvek >
Papriky 2021, 17.1.2021
Miluju zelí, ale papriky jím plněné by mi asi taky moc nechutnaly. Papriky chilli vypěstované ze dvou či tří rostlin, většinou darovaných, mi běžně vystačí na nejméně 2 roky. Co je pro Tebe "vyšší SHU"? Pro mne je cokoliv... celý příspěvek >
Papriky 2021, 17.1.2021
Mimmo, jsem moc rád, že jsi se zase ozval. Mám tu několik paprikových otázek, které bych s Tebou (Tykali jsme si? Pokud ne, omlouvám se.) probral. Pustil jsem se totiž do šíleného pokusu s přezimováním paprik. Po minulých zkušenostech jsem zavrhl... celý příspěvek >
Papriky 2021, 17.1.2021 Obsahuje fotku
Zatímco vlákno Rajčata 2021 už existuje drahnou dobu, zdá se, že paprikáři se ještě neprobudili. Tak to vezmu na sebe, ač jsem spíš rajčatář, a začnu vlákno. Osobně jsem zahájil paprikovou sezónu už 27.11. výsevem paprik, které půjdou do... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 15.1.2021
Myslím, že to máš načasované dobře tak na ten konec března či první týden v dubnu, to už budou určitě kvést a i mít nasazeno na plody. Jen doufejme, že březen nebude mrazivý jako v roce 2018 (nebo to bylo 19?). A vypadají zdravě jako řípa.Jsem docela... celý příspěvek >
Svícení při pěstování sadby, 15.1.2021
Já to letos asi pořeším zastíněním těch, co právě přišly ven. Ono totiž nejde jen o UV, část škody napáchá i nesrovnatelně vyšší intenzita v jiných vlnových délkách (ta na přímém slunci může dosáhnout až 90 000lx). Uvažuji o bílé netkané textilii, ta... celý příspěvek >
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika