Příspěvky uživatele - 6.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Odolné odrůdy rajčat, 25.1.2021
Vladimíre, to nevadí. Mám také problémy tam něco zpětně vyhledat. Nikdy si nepamatuju, na kterém vlákně to bylo. Chceš říct, že Gramoflor výsevní je s Trichodermou? Já ho totiž používám. Má dobrou strukturu. To by vysvětlovalo tu náhlou smrt mých... celý příspěvek >
Odolné odrůdy rajčat, 25.1.2021
Připojuju se k Evě: mně se to nějak nepovedlo najít. Ale to není nic nového, i manželka říká, že neumím hledat. Milan
Rajčata 2021, 25.1.2021
Obávám se, že na toto téma už toho bylo řečeno tolik, že se z toho musí točit hlava. Zkuste se probrat vlákny (tématy) a najít nějaké praktické rady. Jenže co zahrádkář, to jiná metoda. A každý jen tu svou má za jedinou. Kdybyste neuspěla, poradím tu... celý příspěvek >
Rajčatový hokus pokus - nová sezóna II, 24.1.2021
Díky. A ještě jednou se omlouvám za svou popletenou hlavu. Milan
Rajčatový hokus pokus - nová sezóna II, 23.1.2021
No, tak to vypadá, že mi do toho metru asi vyroste. Už teď má 50 cm od vrchní hrany květináče. A ta jedna ještě ani nekvete. A květináč je teprve maximálně do dvou třetin objemu zasypán hlínou (nejmíň 30 cm jsem utopil). Určitě není přehuštěná ani... celý příspěvek >
Vladimíre, to jsem určitě poplet já. Omlouvám se pokorně. Ale Ty jsi měl zájem o semínka Arctic Rose. Nebo jsem zvojtil i tohle? To víš, parchant Alzik už občas chodí na návštěvu. Zatím ne moc často, ale občas přece, naštěstí mu moje kafe nechutná.... celý příspěvek >
Evi, semínka byla od Tebe. Mé obě Sofie (tu "volbu" se mi tam vůbec nechce přidávat, působí děsivě) Ti děkují. Je to jenom teorie vyvozená z pozorování pár rostlin, ale všiml jsem si, že ty, které jsem namočil před přesazením do lignohumátu,... celý příspěvek >
Rajčatový hokus pokus - nová sezóna II, 23.1.2021 Obsahuje fotku
Tak tady je moje Sofinka v celé kráse. Sophie's Choice 1 s kořeny namočenými do lignohumátu před přesazením. Její družka dvojka bez lgh zatím ještě nekvete, i když už má poupat také dost. A rozkvetl Mongolskij Karlik. Toho jsem taky nenamáčel. Snímky... celý příspěvek >
Odolné odrůdy rajčat, 22.1.2021
Tak to mi uniklo. Mrknu na to. A na tu otázku, zda je to to naše "zlaté rouno", které hledáme, bych řekl, že ani ne. Možná při pěstování doma, ale na zahradě snížení odolnosti vůči phythophtoře je spíš noční můra. Ta divoká jsem zatím ještě ani... celý příspěvek >
Papriky 2021, 21.1.2021
Tak, další dvě loňské papriky jsou přemístěny na schodiště. Měly ještě listy, nejspíš i funkční, ale zamšicované až hanba. Tak jsou všechny ostříhány a zbaveny listí. Budu kontrolovat, zda na stoncích nezbyly nějaké mšice a pokud ano, celé je omyju... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 21.1.2021
Elen, abych pravdu řekl, nikdy jsem moc nepátral, co se s těmi zahrabanými listy stalo. Rozhodně jsem si nevšiml, že by rostliny nějak trpěly nebo se opožďovaly. Já mám totiž tu zásadu, že není radno se šťárat v kořenech. Když jsem dělal ten pokus s... celý příspěvek >
Rajčatový hokus pokus - nová sezóna II, 21.1.2021
21.1.21 Tak jsem Sofii křivdil. Když konečně opadlo okvětí, objevil jsem plod velký téměř jako kulička na hraní. Možná jsou tam i další, ale jsou stále skryté. Můj pokus s namáčením kořenů v lignohumátu před přesazením se zdá nést ovoce. 4 namočené... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 21.1.2021
Skoro jsem zapomněl angličtinu. Jak se to rozjelo, hned jsem si dal opáčko. Jen jestli ho tam někdo zaregistruje. Ale i kdyby ne, mě to stejně baví, však víš. Ale čím víc do toho pronikám, tím víc zjišťuju, že většina těch lidí ví, o čem mluví a... celý příspěvek >
Rajčata 2021, 20.1.2021 Obsahuje fotku
Elen, vidím jeden háček: až se budou přesazovat, ty kořeny, které zamířily do geotextílie skrz díry, se pravděpodobně poškodí. Koukal jsem na ty Airpots, tam je to všechno bez hran, zakulacené. Také jsem přemýšlel o jejich nákupu, ale pro mne už bylo... celý příspěvek >
Rajčatový hokus pokus - nová sezóna II, 19.1.2021 Obsahuje fotku
19.1.2021 Včerejší foto plodů na Startce 2. Startka 1 je na tom podobně. Také jsem objevil plod na Nelince, Sophie’s Choice kvete a kvete a kvete, ale plody stále nevidno. Možná jsou schované pod okvětím. Foukám i poklepávám kvůli opylení. Kvetoucí... celý příspěvek >
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika