Příspěvky uživatele - 6.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčatový hokus pokus - nová sezóna II, 7.2.2021
7.2.21 Některé rostliny mají postižené spodní listy. Žloutnou a vadnou, některé už rostliny shodily – celkem 6 nebo 7 dohromady ze všech rostlin. Stonky a celý zbytek rostliny vypadá zdravě. Plody už jsou na všech, kromě dvou dříve postižených Tomato... celý příspěvek >
Jak oživit velmi stará rajčatová semena, 7.2.2021
Určitě dám. V tom jsem důsledný. Pátral jsem i okolo a ty rady se shodují s Vašimi, příkladně to použití Sava. Ale těch metod je spoustu. Doporučují mikroskop, že je prý vidět, zda je jádro ještě nevyschlé. Tak teď přemýšlím, kde si ho půjčit. Bude... celý příspěvek >
No, o tom bych si dovolil pochybovat. Jsou totiž už z minulého století, tedy aspoň některá. Proto jsem tak vehementně ptal. Ještě jednou díky moc. Milan HP
Moc dík, Stando. Sterilizuju téměř všechno i pro normální výsevy a pěstování, snad kromě Perlitu. Světla mám také dost, díky přisvětlování. Hypermangan jsem použil na 3 várky semínek loni a klíčivost mi okamžitě vyskočila na minimálně 80 - 90%... celý příspěvek >
Jak oživit velmi stará rajčatová semena, 6.2.2021
Díky moc. Před chvílí jsem strávil asi hodinu studiem fytohormónů. Trochu mi to zamotalo hlavu - v češtině jsem nic nenašel, takže anglicky. Ale tak nějak jsem si utvořil hrubý rámec. Váš návod bude pro mne Bible, protože jsem nic podobného... celý příspěvek >
Díky za profesionální odpověď. Ta ovšem ve mně probudila další hejno otázek. Začnu z toho praktického konce: 1) Proč do Sava a v jaké koncentraci a na jak dlouho?   2) Proč do alkoholu, předpokládám, že dost koncentrovaného (třeba... celý příspěvek >
Každý máme svůj vyzkoušený postup při vysévání semínek rajčat. Tedy rozhodně ne starších než 3 roky. Teď budeme postaveni před velkou výzvu: oživit semínka desítky let stará. Jaká opatření a postupy by, podle vašeho názoru, mohly... celý příspěvek >
Atraktívne druhy rajčín, 6.2.2021
Katko, moc děkuju za nabídku. Zatím to u mne není na pořadu sezóny. Hotel je plně obsazen a ještě budu muset nějaké místnosti "přistavět". Opět budu zvětšovat obdělávanou plochu. Pokud bych neměl jiný zdroj, obrátím se na Vás. Ale ono je to docela... celý příspěvek >
Papriky 2021, 6.2.2021
Papriky u mne letos také končí s výsevem. Dnes jsem dal posledních 6 Lungy F1, které jsem dřív nemohl sehnat. U těch jsem změnil postup: na vrstvu substrátu jsem dal slabou vrstvu buničiny a hned jak uvidím, že klíčí, zasypu je. Na rozdíl od Tebe si... celý příspěvek >
Podnože pro roubování rajčat a paprik, 6.2.2021
Učinil jsem dotaz, předběžná odpověď zněla, že nejmenší objednávka je 200 ks. Což asi není ten počet, který potřebujete. Jedině, že byste znal další roubíře a podělil se. Pokud by se něco změnilo, dám vědět. Milan HP
Podnože pro roubování rajčat a paprik, 5.2.2021
Možná bych mohl pomoct přes známou - provozovatelku zahradnictví. Pokud bude ochotná objednat nějaké menší množství. Zeptám se a dám vědět. Utrácím u ní tisíce. Milan HP
Atraktívne druhy rajčín, 5.2.2021
Evi, díky moc za nabídku. Ale zatím je čas, ozvu se někdy na podzim. Zkusím je pěstovat doma, protože moc nevěřím jejich toleranci vůči chorobám. Tady dole jsem ještě plíseň nezažil (ťuky, ťuk), možná proto, že jsem ve čtvrtém patře. Přesně... celý příspěvek >
Atraktívne druhy rajčín, 4.2.2021
Cokoliv dostanu, budu s tím spokojen. To je moje životní zásada. Milan
Díky, jseš opravdová studnice znalostí. Kdybys měl nějaká semínka nazbyt, poprosil bych o řekněme 3 od každého. Ale stačí až na podzim, případně pokud budeš posílat něco z té Carolyniny sbírky. Milan
Vladimíre, netrvám vůbec na ničem, co jsem si napsal. Rád bych ty Bulhary, ale ani to není otázka života a smrti. Ty sám asi taky nevíš, co na Tebe zbude. Je to příležitost, které by bylo škoda nevyužít, ale Ty víš, že letos už mám taneční pořádek... celý příspěvek >
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika