Příspěvky uživatele - 38.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Suchý morušovník, 15.8.2023
To bude z podnože
Kniha pro začátečníky, 9.12.2022
Možná nevíte, že 13. vydání bylo aktualizováno tak, aby odpovídalo dnešním znalostem. Dělal to p. Ivan Dvořák na žádost potomků p. Šrota, který již nežije.
Kombinace odrůdy a podnože do jílovité půdy a 250 m.n.m, 26.10.2021
Pro meruňky i broskve v jílovité půdě použijte pouze slivoňové podnože - St Julien, zelená ryngle, Adesoto nebo myrobalán. Stromky na jiných podnožích nepřežijí.
Opěrná zahradní síť z kompozitu, 8.4.2021
Sítě ze skelných nebo čedičových vláken, nerezaví, mají vyšší pevnost než ocelové. Z popisu nevidím něco, proč by nešly použít na zahradě.
Je tohle moniliová spála? Nebo jiná nemoc meruňky?, 2.6.2020
Mám také jílovitou půdu a dvakrát jsem vysadil meruňku, vždy na semenáči a průběh byl stejný - první rok živořily a následující jaro neobrazily. Třetí pokus je Hargrant na zelené ryngli - už je po druhé zimě a zatím se jí daří výborně. Nechci to... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika