|
Příspěvky uživatele - 223.76
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Výběr aku nůžek, 1.6.2020 Nějaké další doporučení / názor na jinou značku či souhlas s Makitou jako vybraným strojkem? Děkuji všem! |  | Výběr aku nůžek, 31.5.2020 Uff, Makita vládne zahradě :)) Jsem rád, že mám informace přímo z praxe. Děkuji! |  |
|  | Výběr aku nůžek, 31.5.2020 V každém případě je ta Makita hodně zajímavá, do výběru jsem ji před tím nezařadil, neb se mi zobrazovala cena za set přesahující 6.000,- Kč - špatně jsem hledal. Jakou mají nůžky výdrž na dodávanou baterii 18V/1,5A?
Děkuji za reakce! |  | Výběr aku nůžek, 31.5.2020 Tak další věc na přemýšlení, zda aku/nůžky nebo aku/křoviňák... Křovinořez mám (pernamentně nasazený trozubec), benzinový, ten bych ale manželce na krk nepověsil :)) |  | Výběr aku nůžek, 30.5.2020 Zdravím,
vybírám pro manželku nůžky na trávu s možností (zřídkavou) zastřižení živého plotu. Nějak jsem se v tom výběru nástroje ztratil, plavu ve značkách potažmo v přijatelné kvalitě či aku/životnosti nůžek.
Vybírám pokud možno dle těchto... celý příspěvek > |  |
|
|
|