|
Nabídka liliochvostce, 27.5.2025 Hezký den. Neskutečně se mně rozrostlo několik druhů liliochvostců - fota zatím nemám, ale budu je muset ze současaého místa přesadit a nerada bych jich víc jak polovinu vyházela. Měl by někdo zájem? |
 |
Ochrana rostlin, 24.5.2025 Dobr den. Moc děkuji za odpověď. Jen nevím, zda je vyndat, protože část trsů je sechlá. Ale mám na jiném místě ještě tři podobné, ale ty jsou v pořádku. Pár jiných mně také namrzlo - jsou též takové zakrnělé. Mám je nechat nebo vyjmout? Přeji hezký... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Ochrana rostlin, 23.5.2025  poslední foto |
 |
Ochrana rostlin, 23.5.2025  další foto |
 |
Ochrana rostlin, 23.5.2025  Dobrý den. Prosím o radu co se stalo liliím a co mohu pro jejich záchranu udělat. Jedná se o Královské lilie. A stalo se to u 4 trsů (shluku lilií) a ostatní jsou v pořádku. Přiklám i foto lilií. Moc děkuji za pomoc. Jitka. |
 |
Lilie, 10.10.2024 Dobrý den. K Vaší odpovědi mám následující dotaz: lilie mám na záhoně, drenáž byla cca 10 cm drobných kamínků a pak byla ntažena netkaná, na ní písek, pak klasika - zem a nasázeny lilie. Na zimu byl záhon ještě nakryt chvojím. Nepomohlo to. Sněhu... celý příspěvek > |
 |
Zapěstování koruny - Seifersdorfský ořech, 28.5.2020  poslední fotka. Jen doufám, že z fotek půjde něco poznat. Mos děkuji za pomoc. |
 |
Zapěstování koruny - Seifersdorfský ořech, 28.5.2020  předposlední foto |
 |
Zapěstování koruny - Seifersdorfský ořech, 28.5.2020  opět další foto |
 |
Zapěstování koruny - Seifersdorfský ořech, 28.5.2020  Tak zkouším poslat další foto. |
 |
|
 |
Zapěstování koruny - Seifersdorfský ořech, 28.5.2020  Zkusila jsem něco nafotit, ale nedokáži sem přiložit 8 fotek najednou. Zkusila jsem jednotlivé, ale to neprošlo. Tak nevím jak dál. |
 |
Zapěstování koruny - Seifersdorfský ořech, 28.5.2020  další |
 |
Zapěstování koruny - Seifersdorfský ořech, 28.5.2020  další fotka |
 |
Zapěstování koruny - Seifersdorfský ořech, 28.5.2020  Tak jsem se pokusila současný stav ořechu nafotit. A opět je tu další problém: to co nově vyrašilo, tak v posledních dnech "usychá". Jinak nevím co se děje.Moc na fotkách nejsou ale vidět suché pupeny. |
 |
Zapěstování koruny - Seifersdorfský ořech, 28.5.2020 Zima žádná, pak přišly pěkné lijáky (plná 10 m3 nádrž),pak mrazy. Ovoce aby jeden pohledal na stromech. Fotky žádné z dřívějška nemám. Ořechy sice byly menší, ale prima, haldy listí. Kotce jsou od kmene vzdáleny cca 7m - králíci.Přesto větvě kotce... celý příspěvek > |
 |