Příspěvky uživatele - 166.21

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nabídka liliochvostce, 27.5.2025
Hezký den. Neskutečně se mně rozrostlo několik druhů liliochvostců - fota zatím nemám, ale budu je muset ze současaého místa přesadit a nerada bych jich víc jak polovinu vyházela. Měl by někdo zájem?
Ochrana rostlin, 24.5.2025
Dobr den. Moc děkuji za odpověď. Jen nevím, zda je vyndat, protože část trsů je sechlá. Ale mám na jiném místě ještě tři podobné, ale ty jsou v pořádku. Pár jiných mně také namrzlo - jsou též takové zakrnělé. Mám je nechat nebo vyjmout? Přeji hezký... celý příspěvek >
Ochrana rostlin, 23.5.2025 Obsahuje fotku
poslední foto
další foto
Dobrý den. Prosím o radu co se stalo liliím a co mohu pro jejich záchranu udělat. Jedná se o Královské lilie. A stalo se to u 4 trsů (shluku lilií) a ostatní jsou v pořádku. Přiklám i foto lilií. Moc děkuji za pomoc. Jitka.
Lilie, 10.10.2024
Dobrý den. K Vaší odpovědi mám následující dotaz: lilie mám na záhoně, drenáž byla cca 10 cm drobných kamínků a pak byla ntažena netkaná, na ní písek, pak klasika - zem a nasázeny lilie. Na zimu byl záhon ještě nakryt chvojím. Nepomohlo to. Sněhu... celý příspěvek >
Zapěstování koruny - Seifersdorfský ořech, 28.5.2020 Obsahuje fotku
poslední fotka. Jen doufám, že z fotek půjde něco poznat. Mos děkuji za pomoc.
předposlední foto
opět další foto
Tak zkouším poslat další foto.
Zkusila jsem něco nafotit, ale nedokáži sem přiložit 8 fotek najednou. Zkusila jsem jednotlivé, ale to neprošlo. Tak nevím jak dál.
další
další fotka
Tak jsem se pokusila současný stav ořechu nafotit. A opět je tu další problém: to co nově vyrašilo, tak v posledních dnech "usychá". Jinak nevím co se děje.Moc na fotkách nejsou ale vidět suché pupeny.
Zapěstování koruny - Seifersdorfský ořech, 28.5.2020
Zima žádná, pak přišly pěkné lijáky (plná 10 m3 nádrž),pak mrazy. Ovoce aby jeden pohledal na stromech. Fotky žádné z dřívějška nemám. Ořechy sice byly menší, ale prima, haldy listí. Kotce jsou od kmene vzdáleny cca 7m - králíci.Přesto větvě kotce... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika