|
Příspěvky uživatele - 30.14
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Záhadná neznámá, 19.9.2007  Foto: |  | Záhadná neznámá, 19.9.2007 Dobrý den, prosím o typ, o jakou rostlinu by se mohlo jednat? Měla by mít květy podobné kopretině a po odkvětu vytvářet růžové semeníky (viz. foto)? Děkuji |  |
|  | Neznámá neopadavá trvalkla?, 19.9.2007 Dobrý den, děkuji za typ. Opravdu se jedná o třezalku. Porovnávala jsem a zjistila, že se nejvíce podobá třezalce rozkladité. Akorát ta moje má daleko delší tyčinky uvnitř květu (asi 3cm) a v zimně listy neopadaly a byly stále zelené. Na jaře z... celý příspěvek > |  | Jak na nemocnou hlohyni?, 19.9.2007 Děkuju za radu, teď už stačí jen se vydat do obchodu a hurá do boje. |  | Jak na nemocnou hlohyni?, 15.9.2007 Dobrý den, mám problém s hlohyní šarlatovou - bobulky zčernaly a opadaly a navíc ještě začínají žloutnout lístky,na kterých jsou černé flíčky. Podle toho, co jsem se zde dočetla se jedná na plodech o strupovitost a na listech o houbovitou chorobu.... celý příspěvek > |  | Buxus, 16.6.2007 Dobrý den chtela bych se zeptat chci si zasázet buxus jako živý plot a nevim jak ho sázet daleko od sebe a kolikrát ho pak musim do roka stříhat děkuji za odpověď |  | Násada plodů opadala a hnojení? díl II., 11.6.2007 Milý Ali,
děkuji za pomoc.
Násada plodů opadala:
A teď jak to bylo: nejdříve začali červenat listy. Ale poté začala kvést, nasadila plody a na to pak seschly a opadaly,při tom nové větvičky pokračují v růstu!Asi bych na to potřebovala,jak říká... celý příspěvek > |  | Násada plodů opadala a hnojení?, 10.6.2007 1/Mám 2 kanadské borůvky, odrůda Patriot má již velké (zatím nezralé) plody a 2. odrůda Blue crow krásně kvetla,začaly se dělat plody a náhle opadávají,přestože mají stejné podmínky?Čím to?Jsem amatér- spíš Pat a Mat.
2/Je nějaká ochranná lhůta mezi... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|