|
Příspěvky uživatele - 248.177
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Poradí někdo, jaká je to šiška?, 20.5.2020 Bude to něco cizokrajného, když jsem pátrala na netu podle vaší fotky, tak trošku podobného stylu je šiška stromu Banksia (Austrálie), ale je podstatně tlustší... Lída |  | Chybí ji hořčík nebo železo?, 20.5.2020 A co zkusit postříkat (nebo zalít) Vitality komplexem? Lída |  |
|  | Jakou rostlinu zvolit?, 19.5.2020 Také bych volila Smaragd. Ale uvědomujete si, že buď vy nebo soused (podle svět.stran) budete mít na zahradě minimálně 4m pruh zastíněný? Lída |  | Neznámá kráska, 16.5.2020 Joo, když jsem to psala, ještě tam příspěvek pana Josefa nebyl... Lída |  | Neznámá kráska, 16.5.2020 Možná nějaká vajgélie, ale je to keř, ne trvalka. Květy mívá od růžové po červenou podle odrůdy. Lída |  | Co je to za nemoc na maliníku?, 15.5.2020 Řekla bych, že rašící pupeny poškodil mráz. Uvidíte, jaké porostou další listy. Lída |  | Japonská vrba co je to za škůdce?, 14.5.2020 U mne byly dírky zhruba v místě roubování, korunka postupně usychala v rozmezí tří let. Loni jsem ji zlikvidovala, protože prakticky neobrazila. Ale co to bylo za potvoru, také nevím. Lída |  | Co to je?, 13.5.2020 Nemůže to být nějaká řasa v trávníku? Lída |  | Brambory škůdce, 13.5.2020 Drátovec to podle mne není, ten vyžere pořádné chdby skrz celý brambor, je to pěkně masitá larva... Myslím, že je to bakteriální strupovitost, bývá většinou v lehkých půdách s vyšším pH, trochu pomáhá víc zalévat v době, kdy rostou... celý příspěvek > |  | Kadeřavost na jap. švestce?, 12.5.2020 Mohla by to být chlorotická svinutka (virové onemocnění), ale snad to může mít i jiné důvody... Lída |  |
|  | Levandule pod révu, 11.5.2020 Levandule má raději sušší půdu... |  | Červené skvrny na listech rybízu, 10.5.2020 Mšice, postříkat (třeba Mospilan). Lída |  | Choroba na listech jabloně, 10.5.2020 Připadá mi to jako nějaký hálčivec nebo vlnovník, ale ti bývají na hrušních . Používají se na ně akaricidy. Lída |  | Žluté skvrny na listech, 10.5.2020 Počkejte si na plody. Pokud budou s kroužky nebo mramorované, šarka je jistá. Jinak květy mohou prosychat i po mrazících, co byly (a ještě přijdou). Lída |  | Druh tůje, 9.5.2020 Není to tůje, je to spíš cypřišek Chamaecyparis lawsoniana, ale zlatých odrůd je mnoho a střih asi potlačil charakter růstu, takže nevím, které fotka odpovídá. Jsou třeba Ivonne nebo Golden... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|