|
Příspěvky uživatele - 248.177
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Stromky neraší, 1.5.2020 Takhle velké stromky podle mého názoru chtěly po výsadbě seříznout, a důkladně, kořeny porušené sázením tohle nemůžou utáhnout. Lída |  | Kde sehnat rouby, 16.12.2018 Rouby prodává i Sempra Litoměřice. |  |
|  | Pamatujete někdo Naturacentrum Třebeš?, 16.12.2018 Ano, pamatuji, měla jsem odtamtud pár keříků. Ale už je řadu let (aspoň 10) zrušené. Lída |  | Astra? Chrpa? Turan?, 16.12.2018 Tipuji na chrpu, i podle odkvetlého květu vpravo. Turan i astry mívají uprostřed květu žlutý terč. Ale která chrpa, nevím. Ona i chrpa modrá je ve vícero barvách, stejně tak císařská. Možná poradí google... ... celý příspěvek > |  | Identifikace pokojové rostliny podle fotografie, 16.12.2018 Nějaká dracéna nebo juka. Ne prudké slunce, zalévat vždy až po vyschnutí substrátu (ne stálé vlhko, hnijí pak kořeny), nenáročná. Lída |  | Živý plot pod ořešákem vlašským, 15.12.2018 Mám pod ořešákem všechno možné a normálně mi to roste... Ty tůje opravdu spíš odešly kvůli suchu - asi bylo pro tůje i ořešák dohromady málo vody a ořešák si pro ni spíš dosáhne.
Jinak tady o pěstování pod ořešákem bylo už... celý příspěvek > |  | Tvarování koruny stromu, 15.12.2018 Osobně bych tři větve pokrátila na nižší rozvětvení směřující z koruny ven a tu nejvíc kolmou bych nechala růst jako terminál. Čím větev končí výš, tím silněji roste. Rozhodně bych už žádné celé větve neodřezávala!
Ale arborista... celý příspěvek > |  | Opět prosím o určení odrůdy, 9.12.2018 Holovouský malináč má svalek u šťopky, ten to určitě není. Lída |  | Jaké pokojové rostliny?, 7.12.2018 Různé druhy fikusů (benjamina, binnendijkii), schefflera, spathiphylum, anthurium, palmy, dracény, sansevieria, zamioculcas, rhoicissus ap - všechny tyhle stačí zalít 1x týdně (při 22°C). ... celý příspěvek > |  | Jaké pokojové rostliny?, 7.12.2018 Do tepla? K oknu nebo do polostínu? |  |
|  | Datlovník Kanárský, 7.12.2018 Připadá mi uschlá, je nějaká šedivá. Nezaléváte ji moc? Není přelitá - má v pořádku kořeny? Moje dvě sice také nejsou žádný zázrak, ale jsou normálně zelené a rostou. Zalévám 1x týdně, teplota v místnosti cca... celý příspěvek > |  | Pokojovy ibisek listy, 2.12.2018 Bez fotky se špatně radí, ale i pokojové kytky mají podzim. Na podzim a v zimě se nemají hnojit. Trochu omezte zálivku - zalévejte, až začnou trošku povadat listy. A v únoru razantně... celý příspěvek > |  | Prosím o identifikaci kaktusů a sukulentu, 1.12.2018 Těch mammilárií tohohle podobného typu je hodně druhů, záleží na počtu, barvě a tvaru ostnů a barvě květů, takhle to blíž určit nejde. Lída |  |
 |
|
|
|