Příspěvky uživatele - 45.3

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Čarovné kruhy v jinak pěkném trávníku, 20.6.2008
Dobrý den, likvidace samotného podhoubí v čarokruhu Vám bohužel nejspíše nebude stačit. Houba s největší pravděpodobností žije v mykorrhize s vysazenou travinou a její pozměněné kořínky se "postarají" o vytvoření podhoubí v příští sezóně,... celý příspěvek >
Snese starší třešeň hluboké zmlazení?, 20.6.2008
Dobrý den, uvažuji o hlubokém zmlazení postarší třešňě v sadu, který jsem na jaře pořídil (výška přes 10 m, průměr kmene cca 35 cm). "Inspirací" je mi soused, který podobný strom v podstatě nekompromisně zkrátil tak, že ponechal... celý příspěvek >
Co je to za škůdce?, 19.6.2008
Dobrý den, omlouvám se, jsem naprostá začátečnice v sadovnictví. Letos zjara mi několik jabloní (rostou cca 50 m od lesa) napadl škůdce. Bohužel nemám fotku výsledku jeho řádění - nově vyrašené listy byly značně poškozeny, ani jeden květní... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika