Příspěvky uživatele - 184.62

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Trávník alebo koberec poraďte, 21.6.2008
micuko - ďakujem za reakciu a asi prišlo k nedorozumeniu. Ja som žiadny umelý koberec nespominala. Myslela som umelo vypestovaný žívý trávnik - alias koberec, lebo sa roluje ako koberec a normálny vysetý trávnik. Chcela som porovnať tieto dve... celý příspěvek >
Trávník alebo koberec poraďte, 20.6.2008
Milá Daniela, veľmi pekne ďakujem za odpoveď. Kvety a kríky mám nasadené a rastú a kvitnú naozaj nádherne. Len trávniku sa moc nerozumiem, preto bola moja prosba o radu. Myslím, že si ma ľudia nedoberajú, ale len jeden zakomplexovaný jedinec, ktorého... celý příspěvek >
Trávník alebo koberec poraďte, 19.6.2008
cha cha som sa pobavila, kľudne sa vyventilujte
No ďakujem za reakciu, vybetónovanie je posledná možniosť   No i tak by som rada počula výhody a nevýhody týchto dvoch možností. Ďakujem za odpoveď, pokial možno bez irónie.
Photinia x fraseri 'Red Robin' - blýskavka, 19.6.2008
Chcem sa spýtať či máte niekto skúsenosť s touto rastlinkou. Uvažujem, že by som ju použila ako živý plot. Je veľmi zaujimavá a nevšedná. Ďakujem za každé info. Tanja
Tak to tu čítam rad radom a zostala som v rozpakoch. Dokončili sme stavbu domčeka, máme malý dvor, na ktorom by sme chceli trávu. Zem je katastrofálna, piesok, štrk, jednoducho stavebný bordel a do toho kopu buriny. Chcem radu či si máme položiť... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika