Příspěvky uživatele - 241.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Digitalis a slepice?, 18.6.2008
Ach jo, tolik lidí už na můj dotaz udělalo juky kuky a nikdo zatím nic. Samosebou že ty moje slepičí holky tomu nebezpečí nevystavím a odkvetlá květenství odstraním, ale názory by mě přesto zajímaly.
třapatka - rudbekie - echinacea, 18.6.2008
Ale vzejdou. Loni jsem semínka z právě odkvetlých echinaceí jen tak "rozcukrovala" na různých místech a vzešlo jich plno. Už jsou asi 8 cm vysoké. Nejkrásnější a nejsilnější jsou vždycky ty, které si své místo s touto mou malou pomocí... celý příspěvek >
pestovani druhu letnicek na suseni, 18.6.2008
Já bych doplnila ještě nevadlec, hlaváč hvěznatý, světlice barvířská neboli nepravý šafrán a šáter lepý. Báječné jsou samozřejmě slaměnky. Pokud se rozhodnete pro dvouletku, tak rozhodně nezapomeňte na měsíčnici.
pnoucí letnička na úpal, 18.6.2008
Také zdravím a mám otázku. Musí to být každopádně letnička? Nebyla by lepší réva vinná nebo například úžasný je k tomuto účelu podražec. Má listy jako talíře a kvete fialovými fajfečkami. Pro stínění je dokonalý, úpal snese, roste rychle, na... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika