Příspěvky uživatele - 9.144

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rez tresne, 6.4.2021
On tam dvoják je, už jsem to tady psal. Jenže co s tím teď?
Rez tresne, 6.4.2021
Já nevím, stromek je pěkný vitální s dobrými přírůstky, jsou tam zdá se plodonoše. Když se pořeže jak píše L. připravíte se o část úrody a jen podpoříte růst. Když necháte stromek zaplodit, nepožene tak moc do dřeva. Žeby se tím oslabil se mi nezdá.
Rez tresne, 4.4.2021
Vždyť jsem to tu už psal. Všechny třešně bez výchovného řezu vytvoří korunku samy. Ovšem to dokážou jiné druhy taky. Přidaná hodnota třešní je v tom, že ony vytvoří ukázkový dvoják a jak píše kolega výše, zanedbáte začátek a prohráváte o 3 góly.
Výsev neúspěchy, 4.4.2021
Já nevidím rozpor mezi namáčení a bez namáčení! Komu vše vzchází dobře, nemusí dělat nějaké škuprnákle a mydlí to tam. Má to jednodušší. Mně v posledních letech vše klíčí velmi mizerně a tak hledám způsob zlepšení. Nikde není psáno, že namáčení osiva... celý příspěvek >
Jaký keř podél plotu, 2.4.2021
Dejte tam buxusy a stříhejte jak v parku nebo na hřbitově. Jsou hezké i v zimě, což opadavé nejsou. Akorát těm včelám moc nepomůžete.
Spor se sousedem, 2.4.2021
Nejde o to, jestli malinko, nebo veliko, ale při sázení takových stromů je třeba dodržet předpis, který tu už někdo zmiňoval. Jestli jsou 3 m daleko od hranice, je to ok, i když soused bude nerad a má právo nějak opižlat větve. Pokud je to méně než 3... celý příspěvek >
Co doporucite?, 2.4.2021
U Austina z nich dělají svatební a jiné kytice tak nevím. Ale třeba je do nich neřežou, ale stříhají. Jinak ten dotaz je typu "ich mechte etwas, aber ich weis nicht was". Tazatel chce nejkrásnější růži pro svou. V tom se přece nedá radit. Akorát jsme... celý příspěvek >
Co doporucite?, 1.4.2021
Mám jakýsi nejasný pocit, že ten příspěvek byl původně napsán poněkud opačně. Ale nešť. Podívejte se na Anglické, David Austin.
Výsev neúspěchy, 1.4.2021
Zdravím vespolek. Má smysl takto namáčet i osivo košťálovin?
Co doporucite?, 1.4.2021
Nerozumím otázce, nechápu souvislosti.
Sadbové zemiaky - stupeň množenia, 31.3.2021
Norma může být docela rozdílná od toho jak si představujete brambor (sadbový asi). Otázka je co jste koupil, respektive co vám prodali. Obecně sázet velké brabmory není žádná chyba, ale je to neekonomické, jak píšete. Normy na jaké jsem byli zvyklí... celý příspěvek >
Jak se postarat o nový černý rybíz, 30.3.2021
Sladký černý rybíz neexistuje. Podívejte se do databáze a najděte si v popisu ten nejsladší. Stejně sladký nebude a je otázka, zda ho seženete. Na vaše otázky se nedá odpovědět. Věštit jestli ten pahýlek poroste a jak vám budou trnout zuby.
Jak se postarat o nový černý rybíz, 30.3.2021
Máte recht a když se to ještě ustřihne, nezbyde z toho nic, pak přileze nějaká housenka, kousek ožere a takhle to bude živořit pět roků, než to zajde.
Spor se sousedem, 30.3.2021
Jenže ono platí budiž slyšena i druhá strana a tu neuslyšíme. Zásadně takové příspěvky do diskuse nepatří, protože nikdo nezná tamní podmínky. Je zbytečné o tom diskutovat. 
Jak se postarat o nový černý rybíz, 29.3.2021
Nechte to být, snad z toho něco bude. Především jste měl koupit silnou sazenici, tohle moc důvěry nevzbuzuje. Nejspíš budete roky čekat na nějakou úrodu.
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika