Příspěvky uživatele - 81.144

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Veharda, 19.5.2023
Děkuji, ze Slovenska ze školky mám Tophit přes e-shop a Topgigant z kamenné prodejny, ale u nás. Třeba ještě něco pořídím, třeba tu Vehardu.
Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2023, 19.5.2023
Můj jablonový sad na MM 106 a A2 je zatím v plenkách, ale letos zaštěpovaných 50 podnoží za kůru pěkně raší. Už se těším až poporostou, mám připravený Mospilan proti mšicím a určitě dám i nějaký fungicid a listovou výživu. Toho že bych měl na těchto... celý příspěvek >
Veharda, 19.5.2023
I 25 kusů se počítá. ;-) Já včera obhlížel stránky farem, které nabízejí samosběr meruněk a to letošní poškození mrazem asi nebude celorepublikově tak zlé. Někde mají už i ceníky a nejen na merunky, ale i na broskve za 5 Kč do kvasu... Na jaké máte... celý příspěvek >
Broskvoň z pecky, 19.5.2023
Staří zahradníci doporučovali starou omítku jako výborné hnojivo a to že broskve vápník vůbec nepotřebují je také jenom mýtus. Ale já nejsem odborník na pěstování broskvoní. Ale máte pravdu, že tam mohlo být převápněno a sucho a možná taky hlušina... celý příspěvek >
Réva 2022, 19.5.2023
Na co si dát pozor po výsadbě sazenic révy. 7 letos nově zakoupených odrůd révy více či méně raší, někde už se objevuje i pokus o růst. V tuto dobu je nutné chránit sazeničky nejen proti přízemním mrazíkům nakopčením zeminy a nebo netkanou textilií,... celý příspěvek >
Psaní článků pro Zahrada.cz, 19.5.2023
Bohužel vás nemohu navštívit, protože pod názvem mi vás vyhledavač nenajde.
Broskvoň z pecky, 18.5.2023
Já ty semenáče dělám taky hlavně pro zábavu, člověk má radost, že to vyklíčí a vyroste... U nás jeden sadař, který je tím živ, měl před lety nádherný broskvový sad, možná tak půl hektaru, vzrostlé stromy jeden jako druhý v dobré poloze a půda tam... celý příspěvek >
Vymrzání květních pupenů odrůd meruněk v zimě 2022/2023, 18.5.2023
Pane Davide, jak jste spokojen s Orange summer? Přemýšlel jsem o jejím koupení, ale u tak pozdní odrůdy jak bylo o ní psáno nevím jaká je náchylnost na moniliovou hnilobu a případně jiné pohromy. Jak je to s chemickým ošetřením? Děkuji.
Psaní článků pro Zahrada.cz, 18.5.2023
Pane Petře, když už jsme se prostřednictvím vámi uvedeného filmu ocitli v dávnější době. Co takhle si dát závazek na jeden článek? Já si ho dám, ale až v zimních měsících.
Ono s tou odborností je to ve dvou rovinách. Agronom v JZD má možnost zasáhnout prostředky o kterých se třeba zahrádkáři ani nezdá. Ale nakonec je to tak jak říká pan Milan, a je jedno jestli se jedná o sazení brambor a nebo tavení ve vysoké peci.... celý příspěvek >
Pan 30.79, máte přehled, mě to kontrolovat nenapadlo. Ale vím, že zde redakce reagovala na nápad tuším pana Waltra a to byla IP. jiná, protože pod tou aktuální to není k dohledání...
Broskve 2023, 18.5.2023
Já se broskvoně pěstovat nechystám, jedině že by byl nějaký semenáč úplně odolný kadeřavosti a s pěknými plody, a to bych si ho stejně očkoval na myrobalán, takže co s nimi? Bud na některých půjdou ty merunky jako ve Svaté zemi a nebo je vytrhám.
Meruňky 2023, 18.5.2023
Ono nevíte co se kde toulá a obzvláště v době zásilkových obchodů a možnostech nakupování v zahraničí. Ing. Kutina, CSc, píše.... bylo zkoušeno nejméně pět rozdílných proveniencí "Bergeronu", vesměs nepravých.... z původních dvou klonů importovaného... celý příspěvek >
Broskvoň z pecky, 18.5.2023
Nevím jak zadavatel dotazu, ale ze všech odrůd broskvoní které jsem kdy pěstoval udělal pěkné stromky jen Cresthaven a FM3. Ostatní odrůdy byly ve většině případů jen trápení od začátku a podnož byla udávaná stejná a pěstováno na stejném místě. Z... celý příspěvek >
Problém s meteostanicí, 18.5.2023
Doufám že se nic nezměnilo, ale pokud objednáte přes eshop, můžete do určité doby vrátit bez udání důvodu. Takže odzkoušíte a když to nebude OK čidlo vrátíte.
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika