Příspěvky uživatele - 81.144

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2023, 29.6.2023
Coragen za 573 Kč? A kolik se z toho dá namíchat litrů postřiku z těch 50 ml? Biegler
Meruňky 2023, 29.6.2023
Kroupama naražené meruně a nepostříkané Horizonem už svítí plísní jako prase. Stejně je jich tam ještě moc, co neopadá samo, budu muset probrat ručně. Biegler
Rezistentna odroda broskyne?, 28.6.2023
Paní prodavačka ze zahradnictví mi říkala, že na kadeřavost používá přesličku rolní. Já to nezkoušel zatím, protože v tu dobu ještě neroste a na zimu ji nesuším. Ono to chce na jakýkoliv postřik ověřené smáčedlo-přichytávadlo. Biegler
Jílové jezírko, 27.6.2023
I u jílového jezírka s průsakem od potoka dosáhnete čisté vody bez komárů, jen nesmí nikdo lít do proražené roury kanalizace na dvorku nějaké sajrajty, aby vám chcípaly rybičky. Biegler
Pilatka dřeňová a Pilatka prýtová, 27.6.2023
Tak doufám, že nám ji něco nezavleče do zahrady, tak jako ty hlodavčí havěti a divoké proso. A nebo něco jiného, abych měl ve sklípku tak akorát seno... :-) Biegler
Ohnutí květu, 27.6.2023
Může to být květopas jako na jahodách. Biegler
Škůdce nemoc?, 27.6.2023
Pane Mičurine, já fotky dávat nemám jak, vyjádřit se k tomu nemohu. Ale jsem zvědavý na fotku kterou přidáte, až ten postižený keř vykopete a přeříznete kmínek, jestli na těch fotkách to postižení půjde poznat. Biegler
Děrované listy nektarinky, 27.6.2023
Já Horizon používám už delší dobu a letos jsou problémy hlavně na třešních, které nebyly vůbec ošetřovány ani nikdy v minulosti. Velmi citlivá Hanita k dírkovitosti letos nějakou dírku má, ale listy rozhodně neopadnou předčasně a nebudou nekrozami... celý příspěvek >
Škůdce nemoc?, 26.6.2023
Odumírání spojení s nemocemi kmínku? Taky možnost hlavně v případě provádění řezu v nevhodnou dobu a nebo špatným vedením. Réva nezaceluje rány, proto kmínek já osobně nevychovávám řezem nožem, ale pouze vylamuju podrost za zelena. Biegler
Škůdce nemoc?, 26.6.2023
Pane Mičurine, z toho co mám ruzně načteno a pokud tam nemáte vlnovníka a nebo halčivce bych řekl, že je keř namrznutý v dusledku napadení sviluškama v lonském roce, pokud tím exnul myslíte ten celkový pohled. Všechny tři tyto breberky oslabují keř a... celý příspěvek >
Děrované listy nektarinky, 26.6.2023
Přípravky Horizon a nebo Luna, můj první koment se nezobrazuje. Biegler
Tlak skvnitosti je letos i u nás v Chřibech, z toho důvodu jsem upustil od šittova řezu meruněk, každá ranka je vstupní branou pro podobnou neplechu. Biegler
Ne všechno děrované je houbová choroba, ale proti kolegou zmíněné funguje Horizon a měla by i Luna. Biegler
Réva 2022, 26.6.2023
Já mám také mrazové údolí a musím říct, že réva je v tomto ohledu spolehlivější než některé odrůdy meruněk a co si pamatuju tak jen jednou byl takový mráz, který poničil už dost velké šlahouny. Ale jak u révy tak u meruněk pokud to pěstujete jako já... celý příspěvek >
Réva 2022, 25.6.2023
Já mám letos obavu o nejstarší výsadbu Festivalnyj, postřik jsem načasoval dobře, nemá rád do květu a těsně před, ale první kvítky celé opadávají, možná následek krupobití. Při nejhorším nebude tolik burčáku a to přežiju a nebo nebudou hrozny tak... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika