Příspěvky uživatele - 81.144

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Meruňky 2023, 2.7.2023
Hlavně v mladých výsadbách výška trávníku max do 10 cm a pak sekat. Toho jsem se držel v minulosti a budu i v budoucnu. Jestli to pohrabete a nebo necháte ležet, má to spíš vliv na další růst trávníku a než ovocných stromů. Když se nastýlá větší... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 2.7.2023
Pane Vladimíre, gratuluji k blogovým článkům, já si toho všiml až dnes. Bud jsem v zahradě a nebo u grilu. Biegler
Merunka Radka, 2.7.2023
Pan David zde asi nebude... I můj dotaz ohledně Orange Summer byl bez odezvy a nyní už jsem to nekontroloval dlouho. Biegler
Meruňky 2023, 2.7.2023
I když u té cibule je tam nějaká receptůra proti dešti... Biegler
Meruňky 2023, 2.7.2023
Pane MH, já loni Proletus použil jednou na odrůdu Pinkcot a žádné pachutě jsem tam necítil, ale to je jediná moje zkušenost s ním. Biegler
Meruňky 2023, 2.7.2023
Co je Magnicur na plísen do cibule, píšou, že už se pak nehodí na konzumaci natí. U ovoce se pravděpodobně počítá s tím, že ho před konzumací každý důkladně opláchne. To já v případě monilie nic nenechávám náhodě a vždy mám v zásobě více přípravků.... celý příspěvek >
Meruňky 2023, 30.6.2023
Pane MH, ono je i myrobalán a myrobalán, a že je mezi nimi takový rozdíl bych nečekal, ale zjistil jsem to při renovaci sadu a vytrhávání. A musím říct, že toho fachmana, který mi před tím než jsme doma celý sad zaštěpovali, dodal tu největší dávku,... celý příspěvek >
Aku postřikovač, 30.6.2023
Tak tu baterii zahřejte na teplotu lidského těla, vrazte ji do nabíječky a ona se třeba rozchodí... Biegler
Meruňky 2023, 30.6.2023
Tak to je smůla, ale proč 3 tydný před sklizní používat Prolectus, když se dá použít Magnicur...? Biegler
Meruňky 2023, 30.6.2023
A to je přesně to pane Petře, proč neuznávám u postřiků OL 1 den a u listových hnojiv údajně žádnou OL. Já švestky nemám žádné, do pálenice vůbec nepojedu. My dnes měli k obědu také smažený kupovaný květák, který po dlouhé době nebyl ničím cítit. Ale... celý příspěvek >
Pane Petře, ono ta záruka že je něco opravdu nového nebyla nikdy, ale s postupem doby a rozmachem prodeje na internetu a možnostech vrácení bez udání důvodu, což je na jednu stranu dobré, ale právě kvůli podobným věcem nemáte jistotu, co s tou... celý příspěvek >
Výrobci sami ty ku.vítka dělají, jinak by neměli co prodávat, kdyby vám to vydrželo mnoho let. Proč si myslíte, že u jakéhokoliv přístroje na baterku je lepší nenechat ji úplně vybít a ukončit nabíjení před dosažením 100%. Každá baterka je... celý příspěvek >
Meruňky 2023, 29.6.2023
Jak nepěstuju intenzivně ty broskve, padlí znám jen občas z révy. Ale před pár dny se mi udělaly na balkonových salátovkách bílé fleky na listech, první várka odlodila a nyní nasazují ze zálistků. Až druhý postřik přesličkou to zdá se zastavil. To u... celý příspěvek >
Jaké brambory - ze sklepa nebo sadbové?, 29.6.2023
Tohle se nám stalo dvakrát, že byla máčka v zemi i v pytlech, a v jednom případě jsem měl nakoupeno mnoho nové sádby ruzných odrůd brambor včetně keřkovských rozhlíčků. Osazený flák jako hrom. Vařili jsme je hned po vyorání, oprání a přetřídění na... celý příspěvek >
Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2023, 29.6.2023
Díky všem za informace. Letos výbavu mám, na příští rok popřemýšlím. Ty mšice to je škoda, že na ně nejde, ty jsou hlavní problém. Mandelinka letos zatím pod kontrolou Mospilanem, ale s plísní to bude horší a výnos zatím ve hvězdách. Biegler
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika