|
Příspěvky uživatele - 222.166
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Přísavník, 25.9.2008 Dobrý den, mám prosbu, chtěli bychom zasadit přísavník před plot.Máme tam obyčejné, poplastované pletivo.Chytí se na něm?? A je nějaký rozdíl, jaký koupímě?? Potřebujeme udělat stěnu asi 20m z něčeho co rychle roste.Půda tam není nic moc, sluníčko... celý příspěvek > |  | Al-ko Silver 51Br Comfort, 25.6.2008 Mám podobný problém jako Petr, členitou zahradu v kopci a žádné zkušenost.Spíš přemýšlím o křoviňáku.Poradíte někdo? Děkuji za odpověď. |  |
|  | Al-ko Silver 51Br Comfort, 19.6.2008 Také o ní přemýšlím, chtěla bych pro manžela dárek k narozeninám, ještě jsem našla Partner 553 cm.Má elektr.sekačku a o benzínové vždy mluvil.Jenže já asi nebudu dobrý poradce, protože jsem omezená penězi i znalostmi. |  | Al-ko Silver 51Br Comfort, 18.6.2008 Chtěl bych si koupit tuto sekačku jen na zbavování trávy, zahradu mám členitou a ve stráni.Má s ní někdo zkušenosti, nebo mi poradíte jinou??
Pozemek je asi 1000 m.Děkuji Petr (nemám žádné zkušenosti) |  |
|
|
|