|
Příspěvky uživatele - 168.103
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Orange Crisp 🍎 UEB06481, 21.10.2024 Proč ty pochybnosti? Stromek na obrázku je nepochybně Orange Crisp a při nákupu byl opatřený platnou žlutou návěskou s příslušnými registračními údaji původu. A ano, v době postupného vybarvování mají plody částečně oranžově zbarvenou slupku, která... celý příspěvek > | | Orange Crisp 🍎 UEB06481, 21.10.2024 Orange Crisp začal nabízet od podzimu 2020 Fytos v Plzni. Kříženec Fuji x Heliodor, zimní odrúda, atraktivní červené plody, brzká plodnost, rezistentní proti strupovitosti. Vysadil jsem tuto jabloň na podzim 2020 a takto zaplodila o 2 roky později.... celý příspěvek > | |
| | Jablon OPAL, 16.10.2024 Děkuji. Jen chci dodat, že tahle kvalitní úroda je i Vaší zásluhou, protože při postřiku proti obaleči a jeho vhodné době se řídím Vašimi radami. Tak ať Vám Opál taky tak skvěle roste a plodí. Walter | | Jablon OPAL, 15.10.2024 Včera jsem Opály sklidil, letošní úroda opravdu skvělá. Postřik proti 1. a 2. generaci obaleče Spintorem. Zejména 2. postřik se povedl a poškozených jablek bylo jen několik. Walter | | Špičaté zelí, 14.10.2024 Je to Tvojí zásluhou. Výbornou radou, jak ekologicky zlikvidovat přemnoženého a všudepřítomného škůdce molici. | | Fíky, 13.10.2024 Zdálo se, že žádné fíky už teď nedozrají, ale opak je pravdou. Fíky jsou teď už asi jediné sladké ovoce na zahrádce. Walter | | Špičaté zelí, 13.10.2024 Ještě jsem nestačil sklidit pekingské zelí a už abych začal sklízet zelí špičaté. Hlávky už mají odhadem přes 2kg a některé začínají pukat. Co se týká ochrany proti molicím, osvědčila se mi Milanova rada, a to postřik aspoň 50-60% alkoholem. Ničí... celý příspěvek > | | Paprika Rodrigo, 13.10.2024 Nádherná úroda, Milane, zvlášť, když už je polovina října. 👍 | | Tomel japonsky-kaki, 12.10.2024 Mně podnož tomelu, tomel viržinský, začala podrůstat. Je naděje, že by výmladky v zemi samostatně zakořenily a bylo je pak možné i s kořeny oddělit? | | Paprika Rodrigo, 11.10.2024 Opravdu nádherné plody, pane Vašku👍. Já mám jen poloviční váhu. I tak jsou to ale skvělé papriky. Walter | |
| | Jabloň Ghiva, 10.10.2024 Ve Vaší lokalitě nepochybně dozraje a bude to skvělé jablko. U mě (400mnm) mám zatím smíšené pocity. Sázel jsem v 2020, první úroda v 2022, v 2023 nestačila vybarvit a stala se u mě podprůměrným jablkem, letos po jarní mrazové pohromě ani jablko. Co... celý příspěvek > | | Jabloň Rumba, 4.10.2024 Sloupovitá odrůda Rumba není žádná novinka, ale patří mezi chuťově lepší sloupovité odrůdy. Je to kříženec odrůd Red Topaz a Rondo a vznikla v UEB v Střížovicích. Je to zimní odrůda, vydrží do března, rezistentní proti strupovitosti. Plody středně... celý příspěvek > | | Jablon OPAL, 4.10.2024 Příští rok to určitě vyjde a úroda bude, uvidíte, paní Lído, o tom nepochybuji. Tyhle Opály mají jablka jen proto, že je mám na zahrádce u bydliště v centru města, kde bývá teplota příznivější. Na větší zahradě na okraji mi také letos všechno... celý příspěvek > | | Deliga, 25.9.2024 Pěkná úroda, pane Mičurine, gratuluji.👍 | | Fíky, 24.9.2024 Zdá se, že i z druhé úrody fíků nějaké množství plodů dozraje. Walter | |
|
|
|
|