Příspěvky uživatele - 168.103

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Orange Crisp 🍎 UEB06481, 21.10.2024
Proč ty pochybnosti? Stromek na obrázku je nepochybně Orange Crisp a při nákupu byl opatřený platnou žlutou návěskou s příslušnými registračními údaji původu. A ano, v době postupného vybarvování mají plody částečně oranžově zbarvenou slupku, která... celý příspěvek >
Orange Crisp 🍎 UEB06481, 21.10.2024 Obsahuje fotku
Orange Crisp začal nabízet od podzimu 2020 Fytos v Plzni. Kříženec Fuji x Heliodor, zimní odrúda, atraktivní červené plody, brzká plodnost, rezistentní proti strupovitosti. Vysadil jsem tuto jabloň na podzim 2020 a takto zaplodila o 2 roky později.... celý příspěvek >
Jablon OPAL, 16.10.2024
Děkuji. Jen chci dodat, že tahle kvalitní úroda je i Vaší zásluhou, protože při postřiku proti obaleči a jeho vhodné době se řídím Vašimi radami. Tak ať Vám Opál taky tak skvěle roste a plodí. Walter
Jablon OPAL, 15.10.2024 Obsahuje fotku
Včera jsem Opály sklidil, letošní úroda opravdu skvělá. Postřik proti 1. a 2. generaci obaleče Spintorem. Zejména 2. postřik se povedl a poškozených jablek bylo jen několik. Walter
Špičaté zelí, 14.10.2024
Je to Tvojí zásluhou. Výbornou radou, jak ekologicky zlikvidovat přemnoženého a všudepřítomného škůdce molici. 
Fíky, 13.10.2024 Obsahuje fotku
Zdálo se, že žádné fíky už teď nedozrají, ale opak je pravdou. Fíky jsou teď už asi jediné sladké ovoce na zahrádce. Walter
Špičaté zelí, 13.10.2024 Obsahuje fotku
Ještě jsem nestačil sklidit pekingské zelí a už abych začal sklízet zelí špičaté. Hlávky už mají odhadem přes 2kg a některé začínají pukat. Co se týká ochrany proti molicím, osvědčila se mi Milanova rada, a to postřik aspoň 50-60% alkoholem. Ničí... celý příspěvek >
Paprika Rodrigo, 13.10.2024
Nádherná úroda, Milane, zvlášť, když už je polovina října. 👍
Tomel japonsky-kaki, 12.10.2024
Mně podnož tomelu, tomel viržinský, začala podrůstat. Je naděje, že by výmladky v zemi samostatně zakořenily a bylo je pak možné i s kořeny oddělit? 
Paprika Rodrigo, 11.10.2024 Obsahuje fotku
Opravdu nádherné plody, pane Vašku👍. Já mám jen poloviční váhu. I tak jsou to ale skvělé papriky. Walter
Jabloň Ghiva, 10.10.2024 Obsahuje fotku
Ve Vaší lokalitě nepochybně dozraje a bude to skvělé jablko. U mě (400mnm) mám zatím smíšené pocity. Sázel jsem v 2020, první úroda v 2022, v 2023 nestačila vybarvit a stala se u mě podprůměrným jablkem, letos po jarní mrazové pohromě ani jablko. Co... celý příspěvek >
Jabloň Rumba, 4.10.2024 Obsahuje fotku
Sloupovitá odrůda Rumba není žádná novinka, ale patří mezi chuťově lepší sloupovité odrůdy. Je to kříženec odrůd Red Topaz a Rondo a vznikla v UEB v Střížovicích. Je to zimní odrůda, vydrží do března, rezistentní proti strupovitosti. Plody středně... celý příspěvek >
Jablon OPAL, 4.10.2024
Příští rok to určitě vyjde a úroda bude, uvidíte, paní Lído, o tom nepochybuji. Tyhle Opály mají jablka jen proto, že je mám na zahrádce u bydliště v centru města, kde bývá teplota příznivější. Na větší zahradě na okraji mi také letos všechno... celý příspěvek >
Deliga, 25.9.2024
Pěkná úroda, pane Mičurine, gratuluji.👍
Fíky, 24.9.2024 Obsahuje fotku
Zdá se, že i z druhé úrody fíků nějaké množství plodů dozraje. Walter
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika