|
Příspěvky uživatele - 240.156
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ontario, Opál, Nancyská, 31.3.2020 Děkuji, moc jste mi pomohl..🙂
Jirka |  | Ontario, Opál, Nancyská, 31.3.2020 Moc děkuji, za vyčerpávající odpověď..🙂 U těch nároků to znamená, že Nancyská je nejchoulostivější, nebo nejodolnější. Jde mi hlavně o požadavky na slunce.
Jirka |  |
|  | Ontario, Opál, Nancyská, 31.3.2020 Dobrý den, plánují vysadit tyto tři odrůdy slivoní(Opál, Ontario, Nancyská). Všechny na podnoži myrobalán. Mohl bych poprosit o seřazeni podle vzrůstnosti, chuti a nároků. Potřebuji vědět pro výběr vhodného místa.
Moc děkuji
Jirka |  | Třešeň cca 8m, 7.1.2020 Dobrý den, moc dékuji za odpověď.. Na jaře zasadím Kordii, nebo Napoleonovu na ptáčnici. |  | Blaník, 28.12.2019 Moc děkuji za odpověď i obrázek. Naše zahrada je více než 200m níže ale máme chudou půdu. Rozmýšlím se mezi odrůdu Matčino a Blaník. U Matčina mě právě odrazuje složitost řezu při zakládání koruny. Prý špatně rozvětvuje a málo plodí. Líbila by se mi... celý příspěvek > |  | Blaník, 26.12.2019 Dobrý den,
Máte někdo zkušenosti s odrůdu Blaník na semenáči? Dá se někde sehnat? Všude jsem viděl pouze na typových podnožích.Nevíte jak roste, rouvětvuje? Nemám totiž moc zkušeností s řezem. Z Panenské jsem totiž udělal málem topol (kdyby nezasáhl... celý příspěvek > |  | Třešeň cca 8m, 26.12.2019 Dobrý den,
Prosím o pomoc s výběrem odrůdy třešně pro zahradu v Posázaví (309m nad mořem). Máme chudou půdu - ornice 30cm, potom chudá půda s pískem a od cca 80cm začínají úlomky skály. Chtěl bych hezký dlouhověký strom min. polokmen. Proto uvažuji... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|