Příspěvky uživatele - 182.227

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Křen - nově zasazený... žloutne, 28.8.2016
Křen má kůlový kořen.Rostlinky s kůlovým kořenem přesazování moc rády nemají. Vemte si pampelišky. Na přeorávané půdě v podstatě nerostou. Jenom snad čerstvě narostlé. Zkusit zalít můžete. A pak jen čekat, co jiného. Ještě píšete, že jste jej zasypal... celý příspěvek >
Zásady při osázení svahu, 27.8.2016
Zapomněl jsem ještě dodat, že při hodně pozdní podzimní výsadbě trvalek se mohou při mrazech čerstvé výsadby z půdy částečně vytáhnout. Musí se na to pamatovat. P
To je právě ono. Trvalky zdánlivě usínají, ztrácí se jim olistění. Ale ony nadále žijí, ze zásobních látek vytvářejí nové kořeny, pupeny atd. Je to podobná analogie s ovocnýma stromkama. Taktéž se na podzim po zasazení jakoby nic neděje, ale na jaře... celý příspěvek >
Abych byl konkrétnější. Rostliny v kontejnerech můžete sázet prakticky kdykoliv. Když je zahradníci udrží po celý rok,  zakoupené a zasazené ve volné půdě je udržíte o to snáze. Jestli přesazujete trvalky (většina)  z volné půdy, mám... celý příspěvek >
Teda, kde na ty termíny přesazování chodíte. P
Lalokonosec v borůvkách?, 25.8.2016
Podle mě zimolez na tuto dobu, konec srpna vypadá dobře. Na lalokonosce dobře zabírá Actara, ale nevím zda tento postřik seženete. Pak Karate. Bacha, larvy lalokonosce Vám mohou okousat kořeny i borůvek. To nějak řešte a postříkejte i to, co se jeví... celý příspěvek >
Pomoc s identifikací stromu, 24.8.2016
Tak zkuste obarvit listy na červeno, anebo dát na bílé tričko. P
Jak zakomponovat do okrasné zahrady kamenné sloupky, 19.8.2016
Teda nevím, jak vám může někdo poradit, když neví jak sloupky vypadají, jakou máte zahradu atd. Ale vy takových dotazů zde máte víc. P
Sejmutí etiket z lahví, 13.8.2016
Kdysi jsem něco podobného řešil u mobilu. Totiž na nový mobil jsem vždy na displej nalepil širokou izolepu. Po dvou měsících, nebo i déle, když jsem měnil novou izolepu, stará šla odstranit blbě. Ředidlo nepřicházelo do úvahy, a třeba jar atd. to... celý příspěvek >
Nedozrávají peckoviny, 12.8.2016
Starší výsadby se zalévat nepotřebují, snad s výjimkou dlouhotrvajícího sucha a to letos pochybuju, že někde u nás bylo. Anebo když je sadba na velmi slabých podnožích. Tipuju, že váš problém bude právě nadměrná zálivka. Jinak, nově vysazený stromek... celý příspěvek >
Vhodné moderní odrůdy jabloní pro extensivní způsob pěstování na vysokokmenu, 10.8.2016
Dobrá poznámka. Spousta lidí shání vysokokmeny a přitom ve skutečnosti by jim vyhovoval běžně sehnatelný čtvrtkmen na bujnější podnoži, což je tento vysoký strom. P
Neuznání záruky na sekačce Dolmar PM 4601 S3, 9.8.2016
Je to úplně mimo téma, ale nějak tomu nerozumím. ČOI pokutuje benzinky, ale přeci nějaká společnost jim ten nekvalitní musela prodat. To jako benzinář zavolá do velké, nebo spíš obrovské společnosti a nahlásí jim dodejte mi na benzinku nějaký šmejd?... celý příspěvek >
Chci sehnat tento stromek a nevím co to je, 9.8.2016 Obsahuje fotku
Vlevo klasická broskvoň. U červenolistých odrůd jsou spodnější listy vždy málo červené, nebo taky jen tmavě zelené. P
Identifikace prosím, 9.8.2016
Jestli zadavatel opravdu neví, nemusel by si odvodit, že se ježí ježatka. P
Nemoc nebo skudce na hrusni, 7.8.2016
Postřiky Vám tady určitě poradí, ale základ je pěstovat aspoň ze začátku mladé stromky bez trávy kolem. Berou vláhu, důležité živiny, stromek není zdaleka v také kondici jak by byl bez trávy a tedy hůře odolává chorobám. Tím nechci říct, že stromek... celý příspěvek >
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika