Příspěvky uživatele - 182.227

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak vypěstovat vysokokmen, 8.10.2016
Jedno se panu Ferdovi nedá upřít. Mnohokrát má na nějaký problém úplně jiný náhled než ostatní a až po přečtení jeho, někdy zvláštního příspěvku mi dojde, že je to vlastně tak. Mimochodem jeho příspěvky si i pro toto vždy rád přečtu. P
Louise Bonne, 5.10.2016
Konference semenáč Boscovy? Pane Fidlo, pochlubte se, podle čeho soudíte. Stromek Boscovy lahvice a stromek Konference zpočátku rostou naprosto rozdílně a co je co poznám na první pohled. Chuť je taky u obou úplně jiná. No vidíte, kdyby bylo u hrušní... celý příspěvek >
Prosím o určení spontánně se vyskytnuvších rostlin, 3.10.2016
Já nevím na co jste se ptala na jaře. Kromě vás to neví nikdo.  P
Kam se poděl Šampion?, 3.10.2016
Šampion mám rád přímo utržený ze stromu. Ale mými chutěmi je možná dobré se neřídit, protože mi chutná taky po době skladování až už je zvadlý, svraštělý.P
Prosím o určení spontánně se vyskytnuvších rostlin, 3.10.2016
Nékdo má rád takové to kulaté červené a pecičky vyplivuje. Taky to mohou zanést ptáci.P
Špatná sklizen, 27.9.2016
No jo, dobře píšete, že jsou velmi rané. V prodeji na konzum na jaře jsou kdoví jaké, ale rané to nejsou určitě žádné. Takže odrůdy s delší vegetační dobou do sklizně.  Navíc chemicky ošetřené proti klíčivosti, což dále opožďuje pořádný růst.... celý příspěvek >
Rozpadla se mi fólie, 26.9.2016
Jedna má stabilizátory, druhá ne. Rozdíl nepoznáte. Podle toho, co je přidáno, bez vydrží stěží sezonu, další tři roky a jiná klidně i deset let. P
Špatná sklizen, 25.9.2016
Jo, jestli myslíte kdy je sázel, to už jsem psal, že nevím. Předpokládám, že snad někdy v únoru. A sázel je do zeminy, která měla hodně rašeliny. P
Ale vůbec ne. Sázené brambory v říjnu do skleníku by byl ekonomický nesmysl i dříve. A asi nejen ekonomický. To jsem opravdu psal ironicky. Co by u nás mohlo narůst venku z neprodaných bramorových zbytků sázených v červnu. P
Bergeron nebo Harlayne?, 25.9.2016
K fotce. Nechtěl jsem sdělit, že Bergeron je menší. To není. Spíš jsem ji dával kvůli tomu, aby byla představa, že Hargrand je opravdu velký. P
Kdy je sázel nevím. Ale míval je o dost dřív, než byly v obchodech první brambory. V této době, kdy seženete nové brambory v obchodňáku snad už v lednu, tohle smysl nemá. P
Znám jednoho chlapíka, který v dřívějších dobách sázel brambory do skleníku a měl je na prodej na jaře. P
Bergeron nebo Harlayne?, 25.9.2016
Tedy, k poslednímu příspěvku IH
Bergeron nebo Harlayne?, 25.9.2016 Obsahuje fotku
Snad pro porovnání velikosti. P 
To je tím, že jste je sázela brzo. kdybyste je nasázela teď, začátkem října, mohla jste mít čerstvé, nové už v únoru. P 
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika