|
Příspěvky uživatele - 182.227
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Broskvová švestka, 25.10.2016 Malvazinka P
|  | Maďarská, 25.10.2016 Hm, je tam dost výrazná šarka na plodech. Deformace, kroužky. To se pak těžko určuje. |  |
|  | Broskvová švestka, 24.10.2016 Spíš bych tipoval, že to bude zkomolený polský překlad. Brzoskwiniowa. Po našem Malvazinka. P |  | Najkrajšie jablko 2016, 22.10.2016 Dnes jsem byl na výstavě v Trenčíne poprvé. Opravdu hezké jablíčka. P |  | Kde sehnat Admirál na silnější podnoži, 22.10.2016 Mě vadí na tomto tvrzení jedna věc a ani bych jinak nic nepsal. Napíšete, že skoro všechny novější odrůdy jsou náchylnější na rakovinu, což není prava. V dalším příspěvku napíšete, Strýmka je osvěžující výborné jablko. Tedy člověk, který si chce... celý příspěvek > |  | Kde sehnat Admirál na silnější podnoži, 21.10.2016 Pane Fidlo, jestli napíšete, že většina nových odrůd je citlivá na rakovinu, tak je napište, které že to jsou. Zajímalo by mě, jak jste na to přišel, zda si to jenom tak myslíte, anebo z jakého zdroje čerpáte. Spíše jen plácáte nesmysly. P |  | Převislý modřín - řez, 19.10.2016 Tam máte podrostlou podnož. Co není převislé by mělo jít pryč. Budou tam velké rány, můžete řez rozložit a ponechat aktivní čípky. Konkrétně je to dost těžké. Chtělo by to vidět. P |  | Všechny na jaře vysazené smaragdy mi náhle zvnitřku reziví, 16.10.2016 Přesně tak, nejlepší je nedělat nic.
Jinak jestli jste měl tuje vespod již holé, dopadlo to tak, že vám už neobrostly. Jestli jste je měl takové jako zadavatelka vlákna, něco jste udělal špatně. P |  | Všechny na jaře vysazené smaragdy mi náhle zvnitřku reziví, 16.10.2016 Jo, zapomněl jsem ještě dodat, že se opravdu nic neděje a tuje příští rok budou jako lusk. P |  | Všechny na jaře vysazené smaragdy mi náhle zvnitřku reziví, 16.10.2016 Ano, u starších sazenic je to běžné, u mladých by tento stav ještě být neměl. Tak, jak jsem psal, a týká se to snad 90% všech zde vyfocených sazenic. Tipoval bych přílišná péče.
Kdo o zahradu hodně pečuje, snaží se taktéž zjistit, proč mu... celý příspěvek > |  |
|  | Všechny na jaře vysazené smaragdy mi náhle zvnitřku reziví, 16.10.2016 V sousedním vlákně jsem psal, že u starších sazenic v kontejneru, pokud nerostou mladé, nové kořínky, je nutné bal rozvolnit. Asi to však tento případ nebude, protože píšete, že tuje měly přírůstky. Takto tuje mohou reagovat teď na podzim na... celý příspěvek > |  | Vysadba kontajnerove stromceka, 10.10.2016 Je potřeba rozlišit jehličnany a listnáče. Jestli byly jehličnany pěstované v květináči a delší dobu nebyly přesazené, nové kořeny nedokážou prorůst přestárlé kořeny co jsou po obvodu. Je nutné bal porušit. U jehličnanů pravidelně přesazovaných se... celý příspěvek > |  | Co je to za rostlinu?, 10.10.2016 Krvavěnky se mi taky moc líbí. Bývají k sehnání na skalničkářských burzách na jaře. Škoda však, že u prázdné vydrží květ snad jen jeden den, u plnokvětých je to lepší, aspoň dny tři. Ale i tak je to krása. P |  | Žloutnutí tuje, 9.10.2016 U tují v kontejnerech se to stává. Aby byla tuje v kontejneru vždy hezká, musí se přiměřeně zalévat, přiměřeně hnojit a nejlépe každý rok přesadit. Musí stále růst. A to celé je právě problém. Školky to dokážou, taky se tím živí, ale v amatérských... celý příspěvek > |  | Žloutnutí jalovce, 9.10.2016 Vystřihnout. Někdy se to stává. Zbytek se zdá v dobrém stavu a za rok nepoznáte, že se něco stříhalo P |  |
 |
|
|
|