Příspěvky uživatele - 167.70

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Larvy v kompostu, 28.3.2020
Samozřejmě, že škodí. Nenechte si namluvit, že takový mohutný brouk se živí jen sáním nektaru z květů a chroustáním pylu. Živí se samozřejmě i zralými plody, takže si pište, že dá přednost ovoci, pokud bude na zahradě. A jistě víte, jak dopadá... celý příspěvek >
A je po meruňkách, 27.3.2020
Tak popis choroby říká: Letorosty jsou obvykle napadány jestliže napadené květy neopadnou, houba jimi prorůstá přes květní stopky do větévek. Proto mě zajímá, zda se strom nakazí pouze skrze květy, nebo je možnost i přes ranku zbylou po... celý příspěvek >
A je po meruňkách, 27.3.2020
Mám takový zvláštní dotaz - pokud mi mi pomrzne meruňka v květu, a zmrzlé květy ručně odstranim, je potřeba ještě stříkat proti monilii? Dostává se do stromu pouze skrze blizny, nebo i drobnými rankami po květech?
(Ne)prosperita stromku, 26.3.2020
A zálivku 10 % roztokem mám chápat jakože 1 kg hořké soli + 1 kg zel.skalice na 1 konev (10 l)? A toto vylít ke stromku? To by byla docela drsná dávka, ne?
(Ne)prosperita stromku, 25.3.2020
Mám obdobné trable. Já síranem hořečnatým hnojím vdy na podzim. Myslíte, že zálivkou na jaře se tím vliv Ca omezí? A ta skalice je důležitá kvůli tomu Fe, jinak by ji strom ze země skrz Ca nedostal?
Archivace slivovice, 12.10.2017
Stejně bych hodnotám analýzy nerozuměl ale shrňte to do.par slov prosím. Diky
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika