|
Příspěvky uživatele - 2.237
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Druh borovice, 24.3.2020  Dobrý den, nepozná někdo, jakou borovici jsme si zasadili? Koupená v zahradnictví, nebyla zrovna levná. Děkuji. |  | Prasklá kůra jabloní, 24.3.2020  Dobrý den,
na ovocných stromech, hlavně na jabloních, nám praská kůra, na jedné je sloupaná až na lýko. Poradíte, jak ji ošetřit? Stromy jsou 12 let staré. Děkuji. |  |
|  | Určení stromu, 30.6.2019 Děkuji všem za reakce. Je to ono. Zas jsem o něco chytřejší. |  | Určení stromu, 29.6.2019  Od známého jsem dostala semenáček, který vypěstoval ze semínka z Kuby. Prý je to vysoký strom se žlutými květy. Neví někdo název stromu a co potřrebuje k růstu? Přikládám foto. |  | Napadený lyriodendron, 19.9.2018  Celé léto krásně rostl, teď jsou na listech mšice a listy černají. Viz.foto. Mám strom ještě postříkat proti živočišným škůdcům nebo je to zbytečné, protože už bude žloutnout a opadá? |  | Napadený buxus, 13.9.2018  Dnes jsem si všimla, že všechny buxusy mají některé větvičky bílé. Přikládám foto.Některé napadené větve už jsem ostříhala. Co mi poradíte? |  | Poškozené plody třešňovišně, 27.5.2018 Děkuji. Půjdu hledat zobonosky. |  | Poškozené plody třešňovišně, 27.5.2018  Dobrý den, máme asi 9 let starou třešňovišeň. Má výborné sladkokyselé plody, které nikdy nebyly červivé. Letos byla obsypaná plody, ale všechny jsou poškozené. Může mi někdo říct, co se s nimi stalo? Přikládám foto. Děkuji. |  | Opakované kvetení pnoucích růží, 8.5.2018 Slyšela jsem, že střihem jde dosáhnout toho, aby pnoucí růže kvetla 2 krát za rok. Je to pravda a jak toho docílit? Děkuji za reakce. |  | Nemoc javoru, 25.8.2017  Dobrý den, náš červený javor má poškozené potrhané listy. Poraďte, prosím, nejedná se o nějakou houbovou chorobu? |  |
|  | Určení stromu, 16.7.2017 Chodím kolem na procházky se psem a koukám přes plot, ale pokusím se udělat lepší fotku. |  | Určení stromu, 15.7.2017  Dobrý den,
prosím, jestli někdo nepozná, co je to za strom. Má modrozelené úzké listy jako vrba, ale menší a kratší. Vyrostl hodně rychle. Myslím strom, který je na fotce vzadu u plotu uprostřed. Děkuji. |  | Identifikace jehličnanů, 1.5.2017  a tato jedlička? |  | Identifikace jehličnanů, 1.5.2017  Dobrý den,
mohli by jste mi prosím pomoci s identifikací dvou jehličnanů, viz obrázky??
děkuji... |  | Doba postřiku proti pilatce, 1.4.2017 Dobrý den,
chystám se postříkat slivoně Mospilanem. V letáčku není ale uvedena doba postřiku. Slyšela jsem, že se má aplikovat, když jsou 2 lístky-zaječí ouška nebo při dokvétání. |  |
 |
|
|
|