|
Příspěvky uživatele - 126.145
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Řez v době květu, 10.4.2021 Dobrý den, Stanislawe. Děkuji za rady. Letorosty směřující nahoru mám nějak zkrátit? To ostatní mám ustřihnout u kořene? Omlouvám se, jsem laik... P.S. je lepší vylamovat květy, nebo až později plody? Abych ho zbytečně nevysiloval... |  | Řez v době květu, 10.4.2021  Poslední |  |
|  | Řez v době květu, 10.4.2021  Třetí |  | Řez v době květu, 10.4.2021  Foto |  | Řez v době květu, 10.4.2021 Druhá |  | Řez v době květu, 10.4.2021  Dobrý den, poradil by mi někdo, jak, a jestli vůbec provést řez v době květení dle přiložených fotek...? Třeba červenou značkou kde provést řez... Děkuji. |  | Hnůj, 19.3.2020 ...mám ten skleník prolévat vodou...? Aby se to nějak naředilo? Jinak ani ve skleníku to nesmrdí... jen tam je ta sláma... |  |
|
|
|