Příspěvky uživatele - 91.93

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kadeřavost - jaký postřik je nejúčinější?, 10.3.2019
Myslím, že ovoce i zelenina by měly stopovou měď obsahovat, abychom ji nemuseli jíst v tabletkách. Ačkoliv i můj zimní multivitamin obsahuje v každé tabletce 1mg mědi v chelátové formě. Myslím, že se ta trocha kuprikolu příliš v půdě neakumuluje a... celý příspěvek >
Rozkvétání 2019, 10.3.2019 Obsahuje fotku
Tsunami začíná už i na mé zahradě.
Sezona výsadby ovocný stromků začala, 9.3.2019 Obsahuje fotku
To je pravda. Dneska jsme měli ráno +14 a odpoledne +21,5ºC. Takže už to některé stromy nevydržely.
Sezona výsadby ovocný stromků začala, 9.3.2019 Obsahuje fotku
A sezóna je tu zase. A to nejen stromků, ale i rajčat do skleníku, velikonočních beránků, kůzlat a jiných komodit. Zatím však jen na Balkáně.
Rozkvétání 2019, 8.3.2019 Obsahuje fotku
U nás na meruňkách zatím jen pár otevřených květů. Mnohem efektněji vypadají jarní květiny. Ale k MDŽ bylo dnes všechno ze skleníků. 
Rozkvétání 2019, 6.3.2019 Obsahuje fotku
Letošní rok je v mezích normálu. V Bulharsku rozkvétají meruňky někdy už i 25. února. Když má mít Tsunami v květnu zralé plody, nemůže v dubnu kvést. Už plně rozkvetly fialky a narcisy mají poupata. V březnu a dubnu tu bývají jen občas přízemní... celý příspěvek >
Meruňka z pecky, 6.3.2019
Snad to nebude tak zlé. Správná odrůda na správné podnoži je v dané oblasti velkou nadějí pro dlouhověkost stromku. Už jsem si vyzkoušel, že mi na písčité půdě výborně rostou meruňkové podnože a v těžké půdě bez vylepšení nejdou. V písčitém svahu mi... celý příspěvek >
Housenky babočky kopřivové, 6.3.2019 Obsahuje fotku
To jste zhodnotil velmi logicky. Přestože diskuse byla velmi obsáhlá, nikdo z nás neviděl kukačku, která by snědla housenku babočky. U slepic bych tomu věřil spíš. Pro vás, kteří se skutečně zajímáte o škodlivost baboček mám ještě pár informací.... celý příspěvek >
Rozkvétání 2019, 5.3.2019 Obsahuje fotku
Úplně rozkvetlé meruňky jsem zatím neviděl ani v jižnějších zemích. A to jsem jich dnes několik projel. Ale je to jen otázka několika dní.
Jíva - množení, 5.3.2019
Nechte zakořenit obyčejnou vrbu a pak naroubujte. Mám to odzkoušeno.
Zmrzlé květní pupeny meruněk, 25.2.2019 Obsahuje fotku
Musím se přiznat, že u mě některé narašené pupeny dostaly ošklivý mrazivý šleh. Naštěstí bylo otevřených zatím jen asi 30% květních pupenů a jen u některých odrůd (nejvíce Goldrich). Ke spokojenosti mi stačí i 5% úspěšně odkvetlých květů.
Roubování, 22.2.2019 Obsahuje fotku
Dostal jste fundované rady od zkušených zahrádkářů. Myslím, že to však přece jenom chcete zkusit. Vykopat strom je možno vždycky. Osobně nemám takové zkušenosti na jabloni, ale pouze na jiných stromech. Možná, že to bude fungovat i na jabloních.... celý příspěvek >
Jak skloubit pěstování a dovolenou?, 21.2.2019
Samozřejmě, že u velkých rajčat v létě je spotřeba vody veliká. Navíc, pokud jich mám kolem stovky, nepřipadá to v úvahu. Já jsem chtěl jen o Vánocích nechat přežít rajče - trvalku ve velkém květináči. Myslím, že by mu 3 litry stačily i na 14 dní.... celý příspěvek >
Jak skloubit pěstování a dovolenou?, 20.2.2019
Tak jsem se radoval, že už je to vyřešeno. A nic. Naplnil jsem PET lahev 1,5l vodou a propíchl 1x nejtenčí jehlou, jakou mám. Za 2 hodiny tam už voda nebyla.
Pestovani na jiznim balkone/parapetu, 20.2.2019
Některé rostliny nemají rády nadměrné oslunění (voskovka, fuchsie...). Mnoho rostlin však teplo a světlo přímo vyžaduje. Proto se také pěstují i v mnohem teplejších oblastech. Patří k nim např. papriky, kotvičník, skočec, citrusy, fikusy, réva, kiwi,... celý příspěvek >
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika