|
Kadeřavost broskvoně 2020, 7.2.2020  w |
 |
Kadeřavost broskvoně 2020, 7.2.2020  q |
 |
|
 |
Kadeřavost broskvoně 2020, 7.2.2020 Foto přikládám. Po zevrbnější kontrole jsem zjistil, že množství větviček je poškozených nebo uplně uschlých od zřejmě lonské moniliové spály nebo co to bylo :( |
 |
Kadeřavost broskvoně 2020, 6.2.2020 U mě v Jižních Čechách (680 m.n.)jsem to asi přošvihl. O víkendu byly už nějaké listy vidět, nekteré i dva cm venku. Ted zase silně mrzne a je tu deset cm sněhu, tak nevím co s tím. Má smysl jestě čekat na oteplení a pak postříkat? Myslím, že z toho... celý příspěvek > |
 |
Choroba broskvoně, 22.5.2019 Děkuji. |
 |
Choroba broskvoně, 22.5.2019  Dobrý den, potřeboval bych poradit co se mi dějě s cca 7letou broskvoní. Mladé větvičky jakoby v půlce plesnivějí a zasychají, na listech je videt občas plísen a sem tam mšice. Napadena je cca čtvrtina všech drobnějších větviček. Na kadeřavost jsem... celý příspěvek > |
 |
Nemoc králíků, 31.12.2016 Některé jsem stihl jeste zabít, tyto játra jsou ze živého jedince. Postupovalo to velice rychle a králíky mám na chalupe, kde jsem jen kazdý druhý den. Na myxomatozu mi to moc nesedí vzhledek k absencei typických příznaků a navíc bych ji neočekával... celý příspěvek > |
 |
Nemoc králíků, 31.12.2016  Fotka jater |
 |
Nemoc králíků, 31.12.2016 Dobrý den, za poslední tři dny mi zemřeli všichni králíci mladší 8 měsíců cca 10 kusu od 3,5 měsíců do 8 měsíců.Chovní kusy zatím žijí. Přiznaky prakticky žádné, chut k jídlu normální, snad větší žízen. Po smrti jsem vypozoroval u některých králíků... celý příspěvek > |
 |
Rajčata pro sezónu 2015, 14.5.2015  Dobrý den, je možné, že už mám na rajčatech ve foliáku plíseň bramborovou? Rajčata tam jsou zasazena teprve 9 dní. Snažím se větrat a nezalívat na list. Dá se to jestě nějak zachránit, nebo je postřik již zbytečný? |
 |
|
 |
Co si myslíte o pevnosti a vhodnosti foliovníku svařeného z roxorů 12 mm?, 4.4.2015 Díky za reakci, mel jsem v umyslu svařit konstrukci ve tvaru A a a podélne navařit nekolik dalších roxorů aby to bylo dostatečně pevné a celé to přivařit asi na rám z lešenářských trubek nebo na nejakou kolejnici. Ostré hrany jsem chtěl částečně... celý příspěvek > |
 |
Co si myslíte o pevnosti a vhodnosti foliovníku svařeného z roxorů 12 mm?, 4.4.2015 Chtěl bych svařit foliovník z roxorů, jelikož mi minulý týden z foliovníku z baumaxu zbyla při tech vichřicích jen hromádka šrotu. Ale nerad bych budoval nějakou blbost. Co si myslíte? Při správném ukotvení by takovýto foliovník mel vydržet i silnou... celý příspěvek > |
 |
Choroba (plíseň) cibule, 12.7.2014  Na horní cibuli začínající hniloba. Na spodní zničené kořeny. |
 |
Choroba (plíseň) cibule, 12.7.2014  ještě nat |
 |
Choroba (plíseň) cibule, 12.7.2014  Dobrý den, na cibuli ze sazečky (Všetana, na Stuttgartu zatím ne) se mi objevuje plíseň viz obrázky. Postupuje vždy od kořenů a rostlina uhnívá. Obvykle se v podpučí kořenů objeví i nějaký drobný červík. Denně vytrnu dvě až tři shnilé cibule. Sazečka... celý příspěvek > |
 |