|
Příspěvky uživatele - 194.50
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Výměna oleje v DSK 317, 3.5.2020 dsk 317-1,75l hlavně aby byl olej pro hypoidní soukolí |  | Zakalená slivovice, 30.1.2020 Zdravím chlapi,
pro všechny z vás, co mají zkušenosti s pálením. Ať už se vám pálenka zakalila z nedostatečného chlazení při pálení, nebo při ředění, nejlepší co můžete udělat je, nechat ji překapat přes živočišné uhlí. Můj tatínek je chemik a... celý příspěvek > |  |
|  | Zakalená část pálenky, 30.1.2020 Nebojte se, je to vážně úžasná věc, dokonalá |  | Zakalená část pálenky, 26.1.2020 Zdravím chlapi,
pro všechny z vás, co mají zkušenosti s pálením. Ať už se vám pálenka zakalila z nedostatečného chlazení při pálení, nebo při ředění, nejlepší co můžete udělat je, nechat ji překapat přes živočišné uhlí. Můj tatínek je chemik a... celý příspěvek > |  | Jsou merunky nemocné?, 24.6.2018 Děkuji, Ano podle popisu na agromanualu to bude
Hnednuti listů. Počkám s postřikem až po sklizni.
Dalsim z doporučených je postřik Novozir. |  | Jsou merunky nemocné?, 23.6.2018  Na fotkách je vidět slabe olistění, na zkroucených listech
Hnědé kropenaté části. Stromy dobře odkvětly, proti monilioze jsou použil Zato Horizon a LUNA Experience. Mám to na všech stromech. |  | Mnohonožky... Jak na ně?, 20.10.2017 Ocet, to je to jediné co je na chvíli odradilo. |  |
 |
|
|
|