Příspěvky uživatele - 19.202

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sundavillea Red - pěstování, 26.6.2008
Ahojky Šárko, těžko říct, já ji mám venku na sluníčku, hnojím při každém zalévání taky Kristalonem a taky se mi zdálo, že se jí nechce kvést, tak jsem ji včera prohlížela a jsou tam malinká poupátka
Spoušť po kroupách, 26.6.2008
Lucko je to můj názor třeba bude někdo mít jiný.Nepřesazovala bych jen odstranila to poškozené a vyčkala co se vzpamatuje.
Kočka ničí mou práci?, 26.6.2008
No tak se dívám, že jsme změnily téma a když se v nočních hodinách přidá Daniela s nějakou tou troškou do mlýna tak budeme úplně mimo téma, ale co jsou to taky zvířátka.Ježura se mi tady taky toulá po zahradě jenže není oplocená tak se ukáže sem tam... celý příspěvek >
Kočka ničí mou práci?, 26.6.2008 Obsahuje fotku
Lucko, jezírko je bezva ,kocour v pohodě, manžel tyto rady potřebovat nebude vždyť i on se takříkajíc podílel na kojení.
Kočka ničí mou práci?, 26.6.2008 Obsahuje fotku
Teda Lucko ještě že si ten můj našel méně nebezpečnou zábavu.Vyhloubil jezírko, teď se u nás začíná vlnit potůček s tůňkama.Ale zas se mi naskýtá bezva pohled když potřebuje vlízt do vody, staví kamenné zídky atd, zmizí v domě a vychází oděn v... celý příspěvek >
Kočka ničí mou práci?, 26.6.2008
No páni Danielo, to je nádhera.Tak kakto v klidu ti moji dva draci leží jen když je moc horko. Když mám odešel náš první pejsek bráška mi darem dovezl jiného a ten cvrček vyšel na dvůr seřval tehdy půlročního kocoura a od té doby nemá klid. Nejsou to... celý příspěvek >
Kočka ničí mou práci?, 25.6.2008
Ahojky Lucko, buďte ráda, že si hraje a nezlobí.Mužský jak nemá činost vymýšlí hlouposti.Sice něco sem tam zničí, ale máte ho doma pod kontrolou. Jen doufám, že po tom co jste napsala o jeho střelecké zručnosti, vy jste při trénování doma v... celý příspěvek >
Neznámá květina, 25.6.2008
Tak pardon schválně jsem si dala do vyhledávače kleopatřina jehla a tento název jsem našla u obou Kniphofie i Liliochvostce. ten nemám tak se spíše zajímám o knip... a s tímto pojmenováním jsem se setkala i v katalogu už nevím v kterém a s tímto... celý příspěvek >
Neznámá květina, 25.6.2008
Kleopatřina jehla patří ke kniphofii.
Kočka ničí mou práci, 25.6.2008
Milá Danielo, mám trošku bujnější fantazii a tak jsem se opravdu pobavila při představě jak s vodní pistolkou běháte po zahradě za kočkou.No co sousdedi a náhodní chodci si hrajete na lov tygra v Africe ne?? Nejen děti si mohou hrát.Jen mi prosím... celý příspěvek >
clematis na zábradlí balkonu?, 25.6.2008
Ahojky, clematis se samozřejmě dá pěstovat v květináči, ale kvete jen určitou část roku pak je zelený a na zimu opadá.Tak bych volila clemais na větší oporu a na zábradlí balkonu truhlíky a letničky, ty vám pokvetou celé léto, na zimu uklidíte a... celý příspěvek >
Oleandr - choroba, 25.6.2008
Ahojky Jaruš, Kristalon plod a květ.Pokud nebyl hnojen tak první tři zálivky poloviční dávkou. Dává se jedna odměrka na deset litrů tak jen půlku odměrky, jinak by mohlo dojít k popálení kořenů.Já hnojím hned jak jde ven po zmrzlých a to 1x týdně a... celý příspěvek >
Oleandr - choroba, 23.6.2008
Ahojky, Jarko držte se pravidla -oleandr má mít hlavu ve slunci a nohy ve vodě.Hodně slunce, hodně vody a pravidelně hnojit.
Begonie problém, 23.6.2008
Ahojky, zadejte si do vyhledávače Bego Bohemia.
Neznámá květina, 23.6.2008
A ještě po odkvětu odstranit stvoly, minulý rok kvetla ještě jednou koncem prázdnin.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika