|
Příspěvky uživatele - 19.202
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Had na zahradě, 13.7.2008 Ahojky, tak po včerejšku už vím jak je taková užovka rychlá!! Sedíme si tak na terase po obědě, popíjíme kávičku a najednou dcera hjásí "máme hada na dvoře".Tak se na to šli všichni podívat, užovka obojková vééééliká, ale prý krásná.Zmizela... celý příspěvek > |  | Cherry a hrušková rajčátka, 13.7.2008 Ahojky Mílo, já jako každý rok mám Stupické polní rané a první rajčata jsem sbírala už před 14 dny, teď se k nim začínají přidávat Tornáda a Perun.S plísněmi " zatím" problém nemám i když tady taky prší.A i s mšicemi je to celkem dobrý,... celý příspěvek > |  |
|  | Cherry a hrušková rajčátka, 13.7.2008 Ahojky, dělám to také tak.Odstraňuji spodní listy, hlavně ty co se dotýkají země a ty co stíní plody taky, někdky jen odstřihnu půlku listu, prostě jak je potřeba. |  | Ako odplašiť lastovičky (vlašťovky)?, 12.7.2008 Ahojky, a není nějaká rada, aby si vlaštovky hnízdo na domě udělaly???Já už třetím rokem čekám, že si to u nás nějaký páreček oblíbí a pořád nic.To jen když přiletí a na podzim zas mizí tak to u nás na dvorku vypadá jak v hororu Ptáci.Nelepí a... celý příspěvek > |  | Bago (Baco), 12.7.2008 S tím souhlasím Bago má vynikající chuť. Mám na zahradě tři hlavy po bývalém majiteli a soudek vína z baga ve sklepě.Taky není špatné. Zadejte si do vyhledávače Zahrada je hra tam se o Bagu už něco málo psalo. |  | Co s cuketami?, 6.7.2008 Jestli byl kdysi mrazák symbolem tak dnes je u mně nutnost. Vesnice, 25 km do města a špatně zásobovaný obchod á la Jednota dělají své.Kompoty kupované jsem vyzkoušela několikrát a nic moc (většinou něco doma došlo).Nemluvě o kupovaných ster.... celý příspěvek > |  | Grilování na kameni, 4.7.2008 Lucko, jen oškrábat, je to v pohodě, palačinky nechytnou žádnou chuť masa..Na kameni je snad každé maso dobré a je to program na celý týden |  | Grilování na kameni, 4.7.2008 Ach jo, kde jsou předsevzetí o dietách???No jo, bramborový placky se škvarkama... teda bez a navrch povidla nebo makovou nádivku.Mňamka. |  | Kočka ničí mou práci?, 27.6.2008 Ježura je užitečný pomocník v zahradě.Já si zas hýčkám na terase na sloupu tak 5 m od okna ložnice čermáčky.zahnízdili, vyvedli mladé a nosí jim vše možné.Co ti se nalítají.Mladým teda sílí hlásky jak rostou, od nesmělého pípání přecházejí v huronský... celý příspěvek > |  | Světlušky, 27.6.2008 Světlušky jsem naposledy viděla jako dítě od té doby mebylo mi přáno.Snad jen v televizi, jednu,ale ta světluška byla pěkně kulaťoučká, nadrátovaná a svítila baterkou. |  |
|  | Kočka ničí mou práci?, 27.6.2008 Po dnešním ránu to přejmenuji -kočka nám pomáhá do hrobu.Teda aspoň někomu, že Po ranních procedůrách, k tomu patří otevření dveří a vpuštění kocoura k miskám do choby, jsem po ranní kávičce šla zalévat kytky, odhrnu záclonu a úúúlek, jen jsem... celý příspěvek > |  | Pochlubte se svými altány, 27.6.2008 Teda, já bych to nechala mně se to tak líbííí.Ty nové jsou samo taky hezké, ale tady ten váš to prostě sedí.Nebourat, nebourat... |  | co je to - líčidlo, 27.6.2008 Tak tyto rostliny mám na zahradě dvě.Jedna vyrostla v sadě u plotu, kde se vzala tu se vzala a druhou opečovávám v záhonu.Manžel donesl jakýsi kořen tak jsem zasadila a toto z něj vyrostlo.Tak jdu pátrat na internet, co a jak. |  | Kočka ničí mou práci?, 26.6.2008 Ale, Danielo vždyť jsou krásné všechny kočky ať jsou zbarvené jakkoliv.Na půdě mám ještě mourka a jednoho černobílého fešáka, ale ti nejsou tak přítulní.Moc se hladit nenechají.Leda tak u krmení, manžel sem tam vezme krmení a jde na půdu se slovy... celý příspěvek > |  | Případ šalvěje azurové, 26.6.2008 Hanko nejsem účastník předchozí diskuze, ale pobavila jste mě.Já vždycky říkám, doma dotyčného nepotkáš třeba10 let, ale přijedeš do Prahy a potkáš se s ním na Václaváku A vy tam potkáte šalvěj po které už jak dlouho pátráte Čím to asi je??? |  |
 |
|
|
|