Příspěvky uživatele - 19.202

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Had na zahradě, 13.7.2008
Ahojky, tak po včerejšku už vím jak je taková užovka rychlá!! Sedíme si tak na terase po obědě, popíjíme kávičku a najednou dcera hjásí "máme hada na dvoře".Tak se na to šli všichni podívat, užovka obojková vééééliká, ale prý krásná.Zmizela... celý příspěvek >
Cherry a hrušková rajčátka, 13.7.2008
Ahojky Mílo, já jako každý rok mám Stupické polní rané a první rajčata jsem sbírala už před 14 dny, teď se k nim začínají přidávat Tornáda a Perun.S plísněmi " zatím" problém nemám i když tady taky prší.A i s mšicemi je to celkem dobrý,... celý příspěvek >
Cherry a hrušková rajčátka, 13.7.2008
Ahojky, dělám to také tak.Odstraňuji spodní listy, hlavně ty co se dotýkají země a ty co stíní plody taky, někdky jen odstřihnu půlku listu, prostě jak je potřeba.
Ako odplašiť lastovičky (vlašťovky)?, 12.7.2008
Ahojky, a není nějaká rada, aby si vlaštovky hnízdo na domě udělaly???Já už třetím rokem čekám, že si to u nás nějaký páreček oblíbí a pořád nic.To jen když přiletí a na podzim zas mizí tak to u nás na dvorku vypadá jak v hororu Ptáci.Nelepí a... celý příspěvek >
Bago (Baco), 12.7.2008
S tím souhlasím Bago má vynikající chuť. Mám na zahradě tři hlavy po bývalém majiteli a soudek vína z baga ve sklepě.Taky není špatné. Zadejte si do vyhledávače Zahrada je hra tam se o Bagu už něco málo psalo.
Co s cuketami?, 6.7.2008
Jestli byl kdysi mrazák symbolem tak dnes je u mně nutnost. Vesnice, 25 km do města a špatně zásobovaný obchod á la Jednota dělají své.Kompoty kupované jsem vyzkoušela několikrát a nic moc (většinou něco doma došlo).Nemluvě o kupovaných ster.... celý příspěvek >
Grilování na kameni, 4.7.2008
Lucko, jen oškrábat, je to v pohodě, palačinky nechytnou žádnou chuť masa..Na kameni je snad každé maso dobré a je to program na celý týden
Grilování na kameni, 4.7.2008
Ach jo, kde jsou předsevzetí o dietách???No jo, bramborový placky se škvarkama... teda bez a navrch povidla nebo makovou nádivku.Mňamka.
Kočka ničí mou práci?, 27.6.2008
Ježura je užitečný pomocník v zahradě.Já si zas hýčkám na terase na sloupu tak 5 m od okna ložnice čermáčky.zahnízdili, vyvedli mladé a nosí jim vše možné.Co ti se nalítají.Mladým teda sílí hlásky jak rostou, od nesmělého pípání přecházejí v huronský... celý příspěvek >
Světlušky, 27.6.2008
Světlušky jsem naposledy viděla jako dítě od té doby mebylo mi přáno.Snad jen v televizi, jednu,ale ta světluška byla pěkně kulaťoučká, nadrátovaná a svítila baterkou.
Kočka ničí mou práci?, 27.6.2008
Po dnešním ránu to přejmenuji -kočka nám pomáhá do hrobu.Teda aspoň někomu, že Po ranních procedůrách, k tomu patří otevření dveří a vpuštění kocoura k miskám do choby, jsem po ranní kávičce šla zalévat kytky, odhrnu záclonu a úúúlek, jen jsem... celý příspěvek >
Pochlubte se svými altány, 27.6.2008
Teda, já bych to nechala mně se to tak líbííí.Ty nové jsou samo taky hezké, ale tady ten váš to prostě sedí.Nebourat, nebourat...
co je to - líčidlo, 27.6.2008
Tak tyto rostliny mám na zahradě dvě.Jedna vyrostla v sadě u plotu, kde se vzala tu se vzala a druhou opečovávám v záhonu.Manžel donesl jakýsi kořen tak jsem zasadila a toto z něj vyrostlo.Tak jdu pátrat na internet, co a jak.
Kočka ničí mou práci?, 26.6.2008
Ale, Danielo vždyť jsou krásné všechny kočky ať jsou zbarvené jakkoliv.Na půdě mám ještě mourka a jednoho černobílého fešáka, ale ti nejsou tak přítulní.Moc se hladit nenechají.Leda tak u krmení, manžel sem tam vezme krmení a jde na půdu se slovy... celý příspěvek >
Případ šalvěje azurové, 26.6.2008
Hanko nejsem účastník předchozí diskuze, ale pobavila jste mě.Já vždycky říkám, doma dotyčného nepotkáš třeba10 let, ale přijedeš do Prahy a potkáš se s ním na Václaváku A vy tam potkáte šalvěj po které už jak dlouho pátráte Čím to asi je???
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika