Příspěvky uživatele - 9.144

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ako naštepiť na starý vinič nové štepy, prosím o radu, 5.12.2020
Nevím jak přesně to myslíte, ale s roubovacími kleštěmi bych nechvátal. Ty samy to neudělají, a hlavně používají se jen když podnož a roub jsou stejně silné. Jestli to dobře chápu, vy už máte silnější kmínky a na ty kleště nepoužijete.
Přemrznutí jablek, 3.12.2020
Záleží, co s tím chcete dělat. Nevíme jak to bylo uskladněné a jaká byla skutečná teplota. Můžete to uskladnit a často kontrolovat, nebo rovnou vyhodit. Informace o tom jestli to zmrzlo z internetu nevydolujete. To poznáte až v dalších dnech.
Lze vypěstovat přes zimu v květináči?, 28.11.2020
Kupte si to od nějakých zahrádkářů, nebo v květinářství. To co zamýšlíte je neproveditelné. Nebo posuňte termín svatby až po sklizni rostlin a usušení.
Odolné odrůdy rajčat, 28.11.2020
To, že jste to neslyšel neznamená, že to není možné.
Odolné odrůdy rajčat, 28.11.2020
Já bych to shrnul tak, že oba tři hlavní představitelé tohoto vlákna porušují fytokaranténní předpisy. A ještě se tím veřejně chlubí. Velmi moderní a in.
Kadeřavost broskvoně 2020, 23.11.2020
Mám to stejně a taky kolem chodím a divím se. Ostatní listí je komplet dole, jen broskvoně se zelenají mráz nemráz.
Jikov 1447DV, 22.11.2020
Zamrzlá klapka?
Protočení podhuštěných pneumatik na disku VARI, DSK317, 12.11.2020
V servisu kde jsou šikovní mechanici to udělají = udělali kdysi, jen nepatrně přestaví mašinu. Dělali to pro mně i se závažíma a bez problémů. Ovšem ta rada je vám na houby, protože když řeknou ne, vlak nejede. Najít servis, kde dělají zemědělské... celý příspěvek >
Protočení podhuštěných pneumatik na disku VARI, DSK317, 12.11.2020
Jak je psáno, úplně vypustit, odlepit s ráfku nějakým klínem a pak do gumy mlátit kldivem vhodným směrem až se to srovná. S šikmými bych neoral, pokud to není jen malinko. S nahuštěnými nehnete přece, v tom je ten ftip a závada. Když to nepůjde... celý příspěvek >
Stará neošetřovaná vinná réva - co s ní?, 11.11.2020
Souhlas, ty zásobní čípky jsou trochu paranoidní záležitost, stejně toho tam bývá dost takže se vystříhají. Ale prostě mi to nedá. K chorobám, já jsem až do letošního léta révy (Krystal, Somerset, Nero) nestříkal. Letos se ke konci sezóny objevilo... celý příspěvek >
Stará neošetřovaná vinná réva - co s ní?, 10.11.2020
Už jsem ani nechtěl reagovat, všechno už bylo probráno.  Nemáte a máte pravdu. Nemáte pravdu v tom, že jsou stejné startovací podmínky. Vaše kmínky vypadají podstatně mohutněji, tedy jsou nejspíš starší než réva tazatelky, aspoň podle fotek. To... celý příspěvek >
Zásilkový obchod Konvičková - prosím o reference, 10.11.2020
Múžete dělat jediné, objednávat na dobírku. Pak je míček na jejich straně. Riziko ovšem stejně je, co opravdu dostanete.
Stará neošetřovaná vinná réva - co s ní?, 10.11.2020
Osm je moc a dva můžou být málo. Záleží jak to chcete vést. Jestli třeba jako volnou palmetu tak vyberte 3 - 4 výhony vhodně rozložené a ty povede po zdi ve vhodném směru. Budete každoročně prodlužovat o kousek a na ramenech nařezávat plodné dřevo.... celý příspěvek >
Stará neošetřovaná vinná réva - co s ní?, 9.11.2020
Kutilovi mají nějakou perma bio kulturu a je jejich věc jak je to roští baví. Dlouho je to asi bavit nebude. Pro praktické použití to není.
Stará neošetřovaná vinná réva - co s ní?, 9.11.2020
V podstatě ano, ale je u zdi, tak si vymyslete, jak to celé povedete aby se to dalo dobře udržovat. Výhony bych nechal jak píšete a dole musí zůstat aspoň dvě očka na loňských letorostech, aby narostlo zase nové plodné dřevo.
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika