Příspěvky uživatele - 59.226

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata Hranáček, Strabena, Nelinka, 28.4.2020
Zasadit vijany Strabeny mě napadlo při pohledu na řízky rajčat paní Jiřina7. Strabenu F1 porovnám se Strabenou F2, kterou mám taky zasazenou. Nemám skleník, tak netrpělivě čekám na období “po zmrzlých” ať je můžu dát ven. Když mám teď tu celebritu... celý příspěvek >
Rajčata Hranáček, Strabena, Nelinka, 26.4.2020 Obsahuje fotku
Rajčata jsem kupoval ve skleníku v Mutěnicích, kde se Strabeny pěstují. Jak dlouho byly utržené jsem se neptal. Příště se zeptám pro účely tohoto výzkumu 😀. Na rostlince mám první rajčátko 😀. Roste hodně rychle. R.
Rajčata Hranáček, Strabena, Nelinka, 25.4.2020
Koupil jsem si krabičku s rajčaty Strabena. V krabičce byly čtyři vijany s plody. Rajčátka jsem otrhal, odstřihl “stopky” a vijany dal do vody. Zakořenily všechny, ale jen na jednom po zasazení do zeminy začaly růst lístky. Na fotce, kterou jsem... celý příspěvek >
Rajčata Hranáček, Strabena, Nelinka, 23.4.2020 Obsahuje fotku
Dobrý den, Na diskuzních fórech jsem se dočetl o klonování rajčat. Napadlo mě zasadil vetvičku/vijan Strabeny. Vijan zakořenil a roste. Dokonce kvete. Pěstuji Strabenu F1 😀. R.
Sladkaja děvočka - kde sehnat semena?, 12.1.2020
Zdravím, jaký máte zdroj na semínka odrůdy Sladkaja děvočka? Dají se koupin na netu? dík
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika